ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μαρκίζιο ζητάει από την Γιουβέντους να πάρει Κλοπ και Πογκμπά!

Juventus' Claudio Marchisio kisses the trophy as  Juventus players celebrate winning an unprecedented sixth consecutive Italian title, at the end of the Serie A soccer match between Juventus and Crotone at the Juventus stadium, in Turin, Italy, Sunday, May 21, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Claudio Marchisio kisses the trophy as Juventus players celebrate winning an unprecedented sixth consecutive Italian title, at the end of the Serie A soccer match between Juventus and Crotone at the Juventus stadium, in Turin, Italy, Sunday, May 21, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο πρώην μέσος της Γιουβέντους, Κλάουντιο Μαρκίζιο, εμπιστεύεται τον Γιούργκεν Κλοπ για τον πάγκο της αν αποχωρήσει ο Αλέγκρι ενώ ο παίκτης που ονειρεύεται να δει από τη νέα σεζόν στους Τορινέζους είναι ο Πολ Πογκμπά.

Μετά από 13 χρόνια παρουσίας στην πρώτη ομαδα της Γιουβέντους (2005-2018) ο Κλάουντιο Μαρκίζιο ανήκει από το καλοκαίρι του 2018 στην Ζενίτ, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει άποψη για την ομάδα της καρδιάς του, με την οποία έχει ταυτίσει το ποδοσφαιρικό του όνομα.

"Έχω δει σχεδόν όλα τα φετινά παιχνίδια της", δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "Tuttosport", όπου μεταξύ άλλων εξέφρασε την επιθυμία του να έβλεπε στα χρώματα της Γιουβέντους τον Γιούργκεν Κλοπ αλλά και τον άλλοτε συμπαίκτη του στην "κυρία", τον Πολ Πογκμπά.

"Ποιον θα ήθελα αν ερχόταν το διαζύγιο με τον Αλέγκρι; Έναν που πιστεύω ότι δεν μπορεί να τον πάρει: τον Γιούργκεν Κλοπ. Μου αρέσει μέχρι θανάτου το παιχνίδι του και μου αρέσε ο τρόπος που μεταφράζει το ποδόσφαιρο, θα έκανε πολύ καλό η παρουσία του στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Εάν πάντως έμενε ο Αλέγκρι δεν βλέπω κάτι το άσχημο επειδη είναι ένας προπονητής που νικάει πάντα και αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να περνάει να αψήφιστα", τόνισε αρχικά ο Μαρκίζιο, για να προσθέσει αναφορικά με τον παίκτη που θα ήθελε να δει στην Γιουβέντους τη νέα σεζόν.

Manchester United's Paul Pogba applauds during the English Premier League soccer match between Manchester United and Cardiff City at Old Trafford in Manchester, England, Sunday, May 12, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United's Paul Pogba applauds during the English Premier League soccer match between Manchester United and Cardiff City at Old Trafford in Manchester, England, Sunday, May 12, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

"Είναι δύσκολο να επιλέξω. Ο Ντε Γιονγκ με έχει εντυπωσιάσει αλλά χάθηκε αυτός ο στόχος. Θα ήθελα πολύ να δω τον Ντε Μπράινε ή τον Αζάρ στην Ιταλία αλλά μοιάζει δύσκολο.

Οπότε θα πω Πογκμπά. Η επιστροφή του Πολ θα ήταν κάτι το υπέροχο επειδή η Γιουβέντους έχει ανάγκη έναν μέσο που να της προσφέρει πράγματα στο επιθετικό κομμάτι".

Όσον αφορά σε διάφορα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και τα οποία θέλουν τον Πάουλο Ντιμπάλα να αποχωρεί από την Γιουβέντους και το κενό του να συμπληρώνεται από τον Μάουρο Ικάρντι, δήλωσε:

"Είμαι τρελός για τον Πάουλο και ελπίζω πραγματικά να μην πουληθεί, θα ήταν λάθος. Υπάρχουν λίγα ταλέντα όπως αυτός. Θυμάμαι μία στιγμή μαζί του από το πρώτο του ματς στο ιταλικό Supercup στην Κίνα.

Ήταν στον πάγκο, έπειτα μπήκε μέσα και του είπα: "Πρέπει να είσαι στην περιοχή επειδή με το πόδι που διαθέτεις, πρέπει να είσαι όσο γίνεται πιο κοντά στο στόχο.

Ο Ικάρντι είναι σαν τον Τρεζεγκέ, έχει την αίσθηση του γκολ αλλά όπως ο Νταβίντ εξαρτάται πολύ από την ομάδα. Εκείνος και ο Ντιμπάλα θα έκαναν ένα εκπληκτικό δίδυμο".

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni, AP Photo/Rui Vieira

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιουβέντους: Πάει για μπαμ 50.000.000 ευρώ με Κιέζα
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ