ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Μπλαστσικόβσκι παίζει τσάμπα στην Βίσλα και της δίνει 1.000.000 ευρώ για να σωθεί!

O Μπλαστσικόβσκι παίζει τσάμπα στην Βίσλα και της δίνει 1.000.000 ευρώ για να σωθεί!

Ο Γιάκουμπ Μπλαστσικόβσκι όχι μόνο αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του και να παίξει χωρίς να αμείβεται από την Βίσλα Κρακοβίας αλλά ανέλαβε να πληρώσει για να την γλιτώσει από τον υποβιβασμό.

Ζούμε πλέον στην εποχή του άκρατου επαγγελματισμού στο ποδόσφαιρο όπου τα χρήματα καθορίζουν τα πάντα, ωστόσο κόντρα σε αυτό τον κανόνα υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις, με την περίπτωση του Γιάκουμπ Μπλαστσικόβσκι να εντάσσεται σε αυτή τη λίστα.

Ο Πολωνός διεθνής μέσος έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με την Βόλφσμπουργκ και πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην πατρίδα του για να φορέσει τη φανέλα της Βίσλα Κρακοβίας στην οποία έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα, με τον "Κούμπα" να δέχεται ωστόσο να αγωνιστεί χωρίς να παίρνει χρήματα!

Αιτία το γεγονός πως ο πολωνικός σύλλογος (στο πρωτάθλημα μάχεται για μία θέση στα πλέι οφ) αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και δυσκολεύεται ακόμα και να πληρώσει τους μισθούς, με αποτέλεσμα να απειλείται ακόμα και με αποκλεισμό από το πρωτάθλημα και υποβιβασμό στην τρίτη κατηγορία.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα έγιναν γνωστά, ο 33χρονος Μπλαστσικόβσκι όχι απλά θα παίζει χωρίς αμοιβή αλλά πήρε την απόφαση να δανείσει 1.000.000 ευρώ στο σύλλογο μαζί με άλλους δύο μετόχους, προκειμένου να τον βοηθήσει να βγει από την κρίση.

Η κίνησή του αυτή έκανε τους οπαδούς της Βίσλα να πίνουν νερό στο όνομά του και να τον αποθεώνουν μέσω των social media ενώ μία από τις πρώην ομάδες του, η Ντόρτμουντ, δημοσιοποίησε τη σπουδαία του κίνηση μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στα social media.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ