ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Νέβιλ δεν γλίτωσε την καζούρα για το Champions League της Λίβερπουλ

Ο Νέβιλ δεν γλίτωσε την καζούρα για το Champions League της Λίβερπουλ

Τζέιμι Κάραγκερ και Γκάρι Νέβιλ συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά την κατάκτηση του Champions League από την Λίβερπουλ και ο παλαίμαχος άσος της Γιουναιτεντ δεν απέφυγε την πλάκα του συναδέλφου του (VIDEO).

Έχοντας αγωνιστεί σε όλη την ποδοσφαιρική καριέρα του με τη φανέλα μίας και μόνο ομάδας, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και μάλιστα για 19 διαδοχικά έτη (1992-2011), ο Γκάρι Νέβιλ όχι μόνο λατρεύει παθολογικά τους "κόκκινους διαβόλους" αλλά έχει ως μεγαλους αντιπάλους δύο ομάδες στο Νησί: την Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Σίτι.

Όπως γίνεται αντιληπτό λοιπόν, η σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε ήταν εφιαλτική σε μέγιστο βαθμό για τον νυν τηλεσχολιαστή του Sky Sports, καθώς -την ώρα που η Γιουνάιτεντ έμεινε με άδεια χέρια και μπόλικη γκρίνια- οι δύο αυτές ομάδες σάρωσαν τους τιτλους.

Οι "κόκκινοι" έφτασαν μέχρι τον τελικό του Champions League και κατέκτησαν το τρόπαιο κόντρα στην Τότεναμ (2-0) για έκτη φορα στη διοργάνωση ενώ οι "πολίτες" έγιναν η πρώτη ομάδα στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου που πανηγύρισαν εγχώριο τρεμπλ (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Λιγκ Καπ).

Η στιγμή ωστόσο που πλήγωσε περισσότερο από όλες τον Νέβιλ ήταν αυτή που ο Τζόρνταν Χέντερσον σήκωσε ψηλά στον ουρανό της Μαδρίτης το τρόπαιο του Champions League, με τον Τζέιμι Κάραγκερ να έρχεται μάλιστα να του μαυρίσει ακόμα περισσότερο την καρδιά μέσω πειράγματος στον "αέρα" τηλεοπτικής εκπομπής.

Οι δύο άνδρες βρίσκονται μαζί στο Γκιμαράες για τον αποψινό δεύτερο ημιτελικό του Nations League μεταξύ της Αγγλίας και της Ολλανδίας και στο πρώτο τους συναπάντημα μετά τον τελικό στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο", ο παλαίμαχος μπακ της Λίβερπουλ δεν... κρατήθηκε.

"Δεν είναι στο σπίτι και δεν έχει κοιμηθεί από τον τελικό του Champions League", ήταν το πρώτο σχόλιο του Νέβιλ, με τον Κάραγκερ στη συνέχεια να τον ρωτάει αν εκείνος κοιμήθηκε και να παίρνει ονειρεμένη απάντηση: "Όχι, κρυβόμουν".

Κατόπιν, ο Κάραγκερ δήλωσε αστειευόμενος πως έκανε κραιπάλη για έξι ολόκληρες ημερες, ενώ όταν ρώτησε τον Νέβιλ πώς αισθανόταν για τη νίκη της Λίβερπουλ στον τελικό επί της Τότεναμ, είδε τον συνάδελφό του να προσπαθεί να ντριμπλάρει:

"Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω τίποτα να πω. Ας προχωρήσουμε παρακάτω. Η Αγγλία έχει τεράστιο παιχνίδι να δώσει με την Ολλανδία. Θα περίμενα μεγαλύτερο επαγγελματισμό από τους παρουσιαστές και τους τηλεσχολιαστές του Sky Sports".

Σημειώνεται πως την επόμενη ημέρα του τελικού ο Κάραγκερ είχε ρίξει το πρώτο του καρφί για τον Νέβιλ, δημοσιεύοντας άποψη που είχε καταθέσει μετα το 0-0 της Λίβερπουλ με την Μπάγερν στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τους "16" του Champions League, όπου μεταξύ άλλων τόνιζε ότι "Η Λίβερπουλ θα πρέπει να ξεχάσει το Champions League (για να επικεντρωθεί στη μάχη της κατάκτησης της Premier League)".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ