ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ντε Λιχτ έριξε μίνι άκυρο στην Μπαρτσελόνα

Ajax's Matthijs de Ligt celebrates after scoring the opening goal during the Champions League semifinal second leg soccer match between Ajax and Tottenham Hotspur at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, May 8, 2019. (AP Photo/Peter Dejong)
Ajax's Matthijs de Ligt celebrates after scoring the opening goal during the Champions League semifinal second leg soccer match between Ajax and Tottenham Hotspur at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, May 8, 2019. (AP Photo/Peter Dejong) AP

Ο Ματάις Ντε Λιχτ αρνήθηκε ν' ανακοινώσει στα Μέσα ότι παίρνει μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα, όπως ο φίλος και συμπαίκτης του, Φρένκι Ντε Γιονγκ.

Το πρωί της Τετάρτης (15/5) ισπανικά Μέσα ανέφεραν πως ο Ματάις Ντε Λιχτ κάνει δεύτερες σκέψεις αναφορικά με την ενδεχόμενη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα. Πράγματι, οι Ίβηρες επιβεβαιώθηκαν μέσω της δήλωσης του αρχηγού του Άγιαξ, αμέσως μόλις ο Αίαντας εξασφάλισε τον τίτλο του πρωταθλητή στην Eredivise.

Συγκεκριμένα, ο 19χρονος στόπερ ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους εάν θα ακολουθήσει τον φίλο και συμπαίκτη του, Φρένκι Ντε Γιονγκ στην Καταλονία. Η απάντησή του μάλλον θα αγχώσει τους οπαδούς της Μπάρτσα, αφού ο Ντε Λιχτ σημείωσε ότι ακόμη έχει πράγματα να σκεφτεί:

"Μόλις κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και δεν είναι η ώρα να συζητήσουμε εάν θα φύγω με τον Φρένκι Ντε Γιονγκ. Έχω να σκεφτώ πράγματα το καλοκαίρι και θα δούμε τι θα γίνει..."

Σε αυτό το σημείο υπενθυμίζουμε ότι ο ατζέντης του Ντε Λιχτ, Μίνο Ραϊόλα δεν μπορεί να εμπλακεί σε καμία μεταγραφή έως τον Αύγουστο, λόγω τιμωρίας από τη FIFA, ενώ πέραν του δεδομένου ενδιαφέροντος της Μπαρτσελόνα, φημολογείται ότι για τον ταλαντούχο αμυντικό έχουν κινηθεί και ομάδες της Premier League.

Όσον αφορά, τώρα, τους λόγους για τους οποίους ο Ολλανδός φέρεται να κάνει δεύτερες σκέψεις για τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα, αυτό σύμφωνα με την Mundo Deportivo, οφείλεται στον ενδοιασμό του ως προς τον χρόνο συμμετοχής που θα του δοθεί.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ