Ο Κολομβιανός Efmamjjasond Gonzalez δοκιμάζεται από την Σαν Λορέντσο και έχει γίνει πρώτο θέμα σε όλο τον κόσμο εξαιτίας της απίστευτης "προέλευσης" του ονόματός του.

Θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του ποδοσφαίρου της Κολομβίας, είναι επιθετικός ύψους 1 μέτρου και 90 εκατοστών και για αρκετό καιρό ήταν στα τμήματα υποδομής της Ατλέτικο Νασιονάλ, πριν μείνει ελεύθερος στο φινάλε του 2018.

ADVERTISING

Τώρα, ο Efmamjjasond Gonzalez βρίσκεται στην Αργεντινή όπου δοκιμάζεται από την Σαν Λορέντσο και η είδηση αυτή κάνει το γύρο του κόσμου λόγω του ονόματός του που δεν υπάρχει άλλο στον πλανήτη.

Και πώς να υπάρχει, από τη στιγμή που πίσω από αυτό το όνομα κρύβεται μία απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστές τους γονείς του: θέλοντας να του δώσουν ένα ξεχωριστό όνομα, δημιούργησαν ένα από το... πουθενά, βάζοντας στη σειρά όλα τα αρχικά των μηνών του χρόνου στην ισπανική γλώσσα!

Δηλαδή: Ε όπως Enero (Ιανουάριος), F όπως Febrero (Φεβρουάριος), M όπως Marzo (Μάρτιος), A όπως Abril (Απρίλιος), M όπως Mayo (Μάιος), J όπως Junio (Ιούνιος), J όπως Julio (Ιούλιος), A όπως Agosto (Αύγουστος), S όπως Septiembre (Σεπτέμβριος), O όπως Octubre (Οκτώβριος), N όπως Noviembre (Νοέμβριος) και D όπως Diciembre (Δεκέμβριος).

ADVERTISING

Inline Image

Είναι μάλιστα τόσο δύσκολο να το προφέρει κανείς το όνομά του, ώστε να τον φωνάζουν οι περισσότεροι Jasond για να κάνουν ευκολότερη τη ζωή τους!

Σημειώνεται πως στην Σαν Λορέντσο τον πρότεινε ο νυν προπονητής της και πρώην της Ατλέτικο Νασιονάλ, Χόρχε Αλμιρόν, ωστόσο είναι ο προπονητής της ομάδας Νέων της Σαν Λορέντσο, Ντιέγκο Μοναρίς, εκείνος που θα αποφασίσει μέσα στο προσεχές διάστημα για το αν ο νεαρός Κολομβιανός έχει θέση στην ομάδα του.

Ακόμα πάντως και δεν γίνει διάσημος για τα γκολ του ο 20χρονος Κολομβιανός επιθετικός, το σίγουρο είναι πως με αυτό το απίστευτο όνομα, έχει κερδίσει ήδη τη συμπάθεια του ποδοσφαιρικού κοινού.