ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ποστέκογλου αμφισβητεί τον "ποδοσφαιριστή" Μπολτ

Australia coach Ange Postecoglou gives a press conference at the Olympic Stadium in San Pedro Sula, Honduras, Thursday, Nov. 9, 2017. Australia and Honduras will face for the first leg of the World Cup playoff on Friday. (AP Photo/Moises Castillo)
Ποστέκογλου AP PHOTO/MOISES CASTILLO

Ο Άγγελος Ποστέκογλου, που παρουσιάζεται ως υποψήφιος προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, αμφιβήτησε ότι ο Τζαμαϊκανός Ολυμπιονίκης, Γιουσέιν Μπολτ, έχει την ικανότητα να κάνει ποδοσφαιρική καριέρα.

Ο Γιουσέιν Μπολτ, οκτώ φορές Ολυμπιονίκης, δεν το βάζει κάτω και συνεχίσει να "παλεύει" για να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο σε ποδοσφαιρική ομάδα. Ο 32χρονος Τζαμαϊκανός θρύλος του στίβου, λατρεύει το ποδόσφαιρο και θέλει να ολοκληρώσει ένα ακόμη όνειρό του.

Ενώ δοκιμάζεται ακόμη στους Central Coast Mariners της Αυστραλίας, ο Άγγελος Ποστέκογλου, που παρουσιάζεται ως υποψήφιος προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, υποστήριξε ότι είναι πολύ δύσκολο για τον Μπολτ να παίξει σε υψηλό επίπεδο.

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Αυστραλίας επεσήμανε: "Αν δεν έχεις ξεκινήσει από πολύ μικρή ηλικία και δεν έχεις βελτιώσει τις τεχνικές δεξιότητες, είναι εξαιρετικά δύσκολο σε μεγαλύτερη ηλικία να αλλάξεις άθλημα και να παίξεις στο πιο ψηλό επίπεδο".

Υπενθυμίζεται ότι ο 46χρονος προπονητής των Western Sydney Wanderers FC και άλλοτε αμυντικός των Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου, Μάρκους Μπάμπελ, δεν... χαρίστηκε στον Μπολτ, υποστηρίζοντας: "Τον έχω δει να παίζει και με όλη την δυνατή συμπάθεια που του έχω, σας λέω πως ούτε σε 100 χρόνια θα καταφέρει να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής".

Σημειώνεται πως ο Μπολτ σημείωσε πρόσφατα δύο γκολ σε φιλικό που αγωνίστηκε με τους Central Coast Mariners ενώ όπως αποκάλυψε ο μάνατζέρ του, Ρίκι Σιμς, απέρριψε πρόταση της μαλτέζικης Βαλέτα για να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας μαζί τους.

AP Photo/Moises Castillo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ