ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο πρόεδρος της Ανζέ κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση σε εργαζόμενη της ομάδας

Ο πρόεδρος της Ανζέ κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση σε εργαζόμενη της ομάδας

Η Ανζέ επιβεβαίωσε πως ο πρόεδρος του συλλόγου, Σεντ Σαμπάν βρίσκεται υπό κράτηση ύστερα από καταγγελία εργαζόμενης στην ομάδα πως την παρενόχλησε και την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Υπό κράτηση βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης (05/02) ο πρόεδρος της Ανζέ, Σεντ Σαμπάν ύστερα από καταγγελία εργαζομένης στο σύλλογο, η οποία τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "RMC", η Γαλλική Αστυνομία ερευνά την υπόθεση, ενώ από την πλευρά της, η γαλλική ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση και επιβεβαίωσε την είδηση, αλλά δεν θέλησε να προχωρήσει σε λεπτομέρειες.

Το ρεπορτάζ των γαλλικών ΜΜΕ αναφέρει πως η εργαζόμενη κατήγγειλε τον Σαμπάν στις 7 Ιανουαρίου, υποστηρίζοντας πως ο πρόεδρος της Ανζέ την άγγιξε στο στήθος και σε άλλα σημεία του σώματος, στο χώρο εργασίας της. Επίσης, σύμφωνα με δημοσίευμα της " Equipe", άλλες δύο γυναίκες παραδέχθηκαν στις αστυνομικές αρχές πως το 2011 είχαν πέσει θύματα σεξουαλικής παρενόχλησηαπό τον 55χρονο παράγοντα, ο οποίος είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

Η Ανζέ αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος και είναι στην 13η θέση με 30 βαθμούς ύστερα από 23 αγωνιστικές.

Η ανακοίνωση:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ