ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ριμπερί αρνήθηκε τα 10 εκατ. ευρώ των Αράβων και πάει προς Ολλανδία

Bayern's Franck Ribery during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Borussia Dortmund in Munich, Germany, Saturday, March 31, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Franck Ribery during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Borussia Dortmund in Munich, Germany, Saturday, March 31, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο Φρανκ Ριμπερί δεν αποκλείεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη. Ο Γάλλος ακύρωσε του Άραβες και "φλερτάρει" με την Αϊντχόφεν.

Η γερμανική BILD υποστηρίζει με ρεπορτάζ της ότι ο Φρανκ Ριμπερί βρέθηκε κοντά στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Αλ Νασρ. Το κλαμπ φέρεται να προσέφερε στον Γάλλο εξτρέμ διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 5 εκατ. ευρώ, δηλαδή 10 εκατ. στο σύνολο.

Ωστόσο, ο πρώην πια παίκτης της Μπάγερν Μονάχου φημολογείται πως αρνήθηκε τελευταία στιγμή την προοπτική να παίξει μπάλα στη Μέση Ανατολή και αυτό γιατί υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να συνεχίσουμε να τον βλέπουμε στη δική μας ήπειρο.

Το προαναφερθέν Μέσο, λοιπόν, αποκαλύπτει ότι η Αϊντχόφεν έχει μπει δυνατά στο κόλπο της διεκδίκησης του Ριμπερί με ενορχηστρωτή, φυσικά, τον πρώην συμπαίκτη του Γάλλου στην Βαυαρία, Μαρκ φαν Μπόμελ. Ο Ολλανδός, πλέον, είναι προπονητή της PSV.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ