ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Ριβάλντο "τα 'χωσε" στον Τίτε για το "10" της Βραζιλίας

Brazil's Rivaldo celebrates after scoring his team's first goal during an America's Cup quarterfinal game against Argentina in Ciudad del Este, Paraguay, Sunday, July 11, 1999. (AP Photo/Daniel Jayo)
Brazil's Rivaldo celebrates after scoring his team's first goal during an America's Cup quarterfinal game against Argentina in Ciudad del Este, Paraguay, Sunday, July 11, 1999. (AP Photo/Daniel Jayo) AP PHOTO/DANIEL JAYO

Ο παλαίμαχος σταρ της Βραζιλίας, Ριβάλντο άσκησε δριμεία κριτική στον Τίτε για την απόφασή του να δώσει τη φανέλα με το Νο.10 στον Λούκας Πακετά στο φιλικό με την Αργεντινή.

Η Βραζιλία γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Αργεντινή σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, Ριάντ. Ωστόσο, η ήττα δεν φαίνεται να ενόχλησε τόσο πολύ τον παλαίμαχο σταρ της Σελεσάο, Ριβάλντο όσο το γεγονός πως το θρυλικό Νο.10 της εθνικής ομάδας δόθηκε στον Λούκας Πακετά.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ντεπορτίβο, της Μπαρτσελόνα, της Μίλαν, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ άσκησε έντονη κριτική στον Τίτε για την επιλογή του, υποστηρίζοντας, με ανάρτηση στο Instagram, ότι ήταν λάθος του προπονητικού επιτελείου να δώσει τον αριθμό στο συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, καθώς "ο συγκεκριμένος αριθμός δεν προορίζεται για να κάθεται στον πάγκο. Πόσο μάλλον να γίνεται αλλαγή στο ημίχρονο.

Είναι μία θρυλική φανέλα που την έχουν φορέσει και την έχουν σεβαστεί ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης, όπως οι Πελέ, Ριβελίνο, Ζίκο, Ριβάλντο, Κακά, Ροναλντίνιο και Νεϊμάρ. Προφανώς ο ποδοσφαιριστής δεν είναι υπεύθυνος, αλλά το προπονητικό επιτελείο, το οποίο θα έπρεπε να προστατεύσει τον ποδοσφαιριστή, καθώς θα μπορούσε να τον κάψει στα 22 του".

Αναλυτικά η ανάρτηση του Βραζιλιάνου σταρ:

Photo Credits: AP Photo/Daniel Jayo

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ