Η αυτοκρατορία που έχτισε ο Ρόνι κάνοντας μαγικά στο Καμπ Νόου διαλύεται καθώς σύμφωνα με βραζιλιάνικα δημοσιεύματα τα χρέη του είναι τόσα πολλά που η δικαιοσύνη του κατάσχεσαι 57 ακίνητα και τα δύο διαβατήριά του.

Σφοδρά προβλήματα έχει ν' αντιμετωπίσει ο πάντα χαμογελαστός Ροναλντίνιο, αφού σύμφωνα με την εφημερίδα Folha η δικαιοσύνη της χώρας του... κόβει το γέλιο με τις ποινές που του επιβάλλει.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα, το δικαστήριο του Ρίο αποφάσισε να του κατασχέσει 57 ακίνητα, ιδιοκτησίας Ρόνι, στην ευρύτερη περιοχή και το Σάο Πάολο. Επίσης, ο πρώην "μπλαουγκράνα" δεν μπορεί να βγει από τη χώρα λόγω της κατάσχεσης και των δύο διαβατηρίων του οποίου είναι κάτοχος, ισπανικού και βραζιλιάνικου.

Αυτή η περιπέτεια κυνηγάει τον Ρόνι από το 2012 για ένα σπίτι που είχε χτίσει σε εξωτική περιοχή, αλλά είχε πρόβλημα με την οικολογική άδεια. Το Γενάρη του '12 το δικαστήριο είχε διατάξει την κατεδάφιση του ράντσου, όμως ο Ροναλντίνιο και ο Ρομπέρτο ντε Άσις ούτε καν που εμφανίστηκαν στη διαδικασία.

ADVERTISING

Από τότε μέχρι σήμερα ο Ροναλντίνιο φέρεται να μην έχει πληρώσει τίποτα σε φόρους και πρόστιμα, γεγονός που έφερε όλο τα παραπάνω.