ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Σιόβας ανέβασε photo με... πιστόλι προς τιμήν του Μήτρογλου!

Olympiakos' Dimitris Siovas celebrates after the Champions League Group F soccer match between Arsenal and Olympiakos at Emirates stadium in London Tuesday, Sept. 29, 2015. Olympiakos won the match 3-2. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Olympiakos' Dimitris Siovas celebrates after the Champions League Group F soccer match between Arsenal and Olympiakos at Emirates stadium in London Tuesday, Sept. 29, 2015. Olympiakos won the match 3-2. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Κώστας Μήτρογλου άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα της Αϊντχόφεν και ο Δημήτρης Σιόβας δεν έχασε την ευκαιρία να αποθεώσει τον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό μέσω Instagram. Δείτε PHOTO.

Το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου κυλάει εξαιρετικά για τον Κώστα Μήτρογλου, με τον 31χρονο διεθνή στράικερ όχι μόνο να παίρνει μεταγραφή από την Γαλατάσαραϊ στην Αϊντχόφεν αλλά και να μην αργεί να βρει δίχτυα με τη φανέλα της ολλανδικής ομάδας.

Αυτό έγινε συγκεκριμένα μόλις στη δεύτερη εμφάνισή του με την PSV, με τον "Μητρογκόλ" να κάνει το ντεμπούτο του στον πρώτο αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού στα play offs του Europa League και να σκοράρει στον δεύτερο στην Κύπρο, μόλις στη δεύτερη εμφάνισή του με τα χρώματα της ομάδας του Μαρκ Φαν Μπόμελ.

Το γκολ μάλιστα αυτό έδωσε την ευκαιρία σε έναν συμπαίκτη του στην εθνική Ελλάδας και άλλοτε συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Δημήτρη Σιόβα, να τον αποθεώσει με ξεχωριστό τρόπο.

"Βγήκαν τα πιστόλια", ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδευσε δύο φωτογραφίες του Μήτρογλου με τη φανέλα της Αϊντχφόεν, σε σχετική δημοσίευση που έκανε στο Instagram, με τον Σιόβα να υποννοεί φυσικά το προσωνύμιο "Πιστολέρο" που έχει αποδωθεί στον Μήτρογλου για την ευχέρεια που διαθέτει στο σκοράρισμα.

O Σιόβας ανέβασε photo με... πιστόλι προς τιμήν του Μήτρογλου!

Photo Credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ