Η φωτογραφία του Αντίλ Ραμί και του στρατιωτικού χαιρετισμού του με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε μέσω Instagram σήμανε συναγερμό σε Γαλλία και Τουρκία, με τον ίδιο να δίνει όμως αποστομωτική απάντηση (PHOTOS).

Οι στρατιωτικές επεμβάσεις της Τουρκίας σε συριακά εδάφη έχουν προκαλέσει την κατακραυγή της παγκόσμιας κοινής γνώμης και πέρα από την πολιτική της γειτονικής χώρας αλγεινή εντύπωση έχει αφήσει και η επιλογή αρκετών Τούρκων αθλητών να πανηγυρίζουν για επιτυχίες τους χαιρετώντας στρατιωτικά.

ADVERTISING

Τις τελευταίες πάντως ώρες προέκυψε ένα ακόμα θέμα με στρατιωτικό χαιρετισμό που δημιούργησε αίσθηση, καθώς αρκετές ιστοσελίδες δημοσίευσαν κείμενα με πρωταγωνιστή τον Αντίλ Ραμί και της επιλογής του "να αλλάξει τη φωτογραφία του στο Instagram βάζοντας μία όπου φοράει τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε και χαιρετάει στρατιωτικά".

Inline Image

Πολλοί οπαδοί της τουρκικής ομάδας αποθέωσαν τον Γάλλο διεθνή στόπερ μετά τις σχετικές δημοσιεύσεις και άλλοι έσπευσαν να στηλιτεύσουν τη συμπεριφορά του, με τον ίδιο να περνάει όμως στην αντεπίθεση μέσω ποσταρίσματος.

ADVERTISING

H απάντηση του Ραμί για τον στρατιωτικό χαιρετισμό

 

"Γεια σε όλους! Τουλάχιστον μεχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει απαγορευτεί να λέμε "Γεια". Σε όλους εκείνους που έχουν μία κρίση πιο εύκολή από την αλήθεια, δείτε αυτό το video και αυτή τη φωτογραφία", αναφέρει ο έμπειρος στόπερ, για να αποκαλύψει πως τη φωτογραφία με το χαιρετισμό την έχει στο προφίλ του από τις... 28 Αυγούστου 2019!

Inline Image

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οι Τούρκοι απαντούν στους Γάλλους με τον χαιρετισμό του Γκριεζμάν στον Μακρόν
Επέστρεψε στην Τουρκία ο Σαχίν που τάχθηκε υπέρ του πολέμου στη Συρία
Η UEFA ξεκινά πειθαρχική έρευνα για την Τουρκία