ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι επτά ευρωπαϊκές ομάδες που έμειναν από βενζίνη!

PSG's Kylian Mbappe, left, and PSG's Neymar, right, before the start of the French Cup soccer final between Rennes and Paris Saint Germain at the Stade de France stadium in Saint-Denis, outside Paris, France, Saturday, April 27, 2019. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Kylian Mbappe, left, and PSG's Neymar, right, before the start of the French Cup soccer final between Rennes and Paris Saint Germain at the Stade de France stadium in Saint-Denis, outside Paris, France, Saturday, April 27, 2019. (AP Photo/Thibault Camus) AP

Μπήκαν με ορμή, έκαναν σαματά, δημιούργησαν προσδοκίες, όλες τους όμως έμειναν στου δρόμου τα μισά. Το Sport24.gr παρουσιάζει επτά χαρακτηριστικές περιπτώσεις τέτοιων ομάδων τη φετινή σεζόν.

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, υπάρχουν πολλές ομάδες στον κόσμο της ασπρόμαυρης στρογγυλής θεάς που θα μπορούσαν να προσυπογράψουν με πολύ μεγάλη χαρά το παραπάνω ρητό, έχοντας στηρίξει μεγάλες επιτυχίες τους κατά πολύ μεγάλο βαθμό σε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα, καλύτερο του αναμενόμενου.

Ένα από τα πιο τρανά παραδείγματα ομάδων που πήραν ώθηση από το πολύ καλό τους ξεκίνημα και απέκτησαν τόσο μεγάλη ταχύτητα που δεν μπορούσαν με τίποτα να κατεβάσουν στροφές και τελείωσαν το ίδιο εντυπωσιακά ήταν και η Λέστερ του 2016, με την ομάδα του Κλάουντιο Ρανιέρι να φέρνει στην αρχή κάποια θετικά αποτελέσματα που την έκαναν να τρυπήσει το ταβάνι της!

Δεν είναι όμως όλες οι ιστορίες ρόδινες και πασπαλισμένες με χρυσόσκονη, σαν αυτή που έγραψαν οι "αλεπούδες" το 2016 και δημιούργησαν και άλλες στρατιές ερωτευμένων οπαδών με το ποδόσφαιρο.

Υπάρχουν και εκείνες οι ιστορίες όπου το όνειρο ξεθώριασε στη μέση και ο στόχος θάμπωσε λίγο πριν το φινάλε, επειδή οι ίδιες οι ομάδες που γέννησαν προσδοκίες με την εξαιρετική αγωνιστική συμπεριφορά τους εντός γηπέδου, ήταν και εκείνες που στην κρίσιμη στιγμή κάηκαν από την καυτή πατάτα που κρατούσαν στα γυμνά χέρια τους.

Τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν πολλές και το Sport24.gr επιλέγει επτά φετινές από ισάριθμα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με ομάδες να χάνουν το δρόμο τους λίγο πριν το φινάλε, λες και έμειναν από καύσιμα στην τελική ευθεία που καλούνταν να φορτσάρουν.

Εσύ βέβαια δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Το ραδιόφωνο News 24/7 δίνει 88,6 λίτρα καύσιμα κάθε ημέρα! Πάρε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό όλο το μήνα για να είσαι εσύ αυτός ή αυτή που θα γεμίσει το ρεζερβουάρ με τα καύσιμα της ΕΚΟ! Δήλωσε συμμετοχή, βάλε 88,6 και περίμενε να ακούσεις το όνομά σου!

● ΑΓΓΛΙΑ ➜ ΑΡΣΕΝΑΛ

Αρχίζουμε την ιδιαίτερη αυτή ποδοσφαιρική μας περιοδεία από το Νησί, ως τιμήν ένεκεν για το γεγονός πως η Αγγλία έγινε η πρώτη χώρα που την ίδια σεζόν έχει δύο ομάδες τόσο στον τελικό του Champions League όσο και του Europa League. Ναι, η χώρα που ζει για να λατρεύει το ποδόσφαιρο έκανε το απόλυτο και μοναδικό "4 στα 4" (μάλλον και ανεπανάληπτο), όμως αυτό δεν την εμποδίζει να έχει εκπρόσωπο και σε μία άλλη λίστα, όχι και τόσο ζηλευτή. Τη λίστα με τις ομάδες που στα τελευταία μέτρα της διαδρομής μοιάζουν να έχουν μείνει με άδειο το ντεπόζιτο.

Εδώ κάλλιστα μπορεί να μπει η Άρσεναλ, που στο 1ο έτος της μετά Αρσέν Βενγκέρ εποχής (22 χρόνια κράτησε αυτή) προσέφερε αρκετά σκωτσέζικα ντους στους οπαδούς της. Άρχισε με δύο ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος από Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι, εκεί όμως που κάποιοι πήγαν να πουν κακό λόγο για τον Ουνάι Έμερι δάγκωσαν τη γλώσσα τους, με τους Λονδρέζους να "τρέχουν" ένα αήττητο σερί 14 αγώνων στην Premier League (10 νίκες - 4 ήττες ο απολογισμός) για σχεδόν τέσσερις μήνες και να βρίσκονται κοντά στην κορυφή.

Μεσούσης της σεζόν ήρθε ο αποκλεισμός σε FA Cup και League Cup σε εντός έδρας νοκ-άουτ ματς με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ αντίστοιχα, ωστόσο η σταθερή παρουσία στην Premier League και η συνέχεια στην Ευρώπη κρατούσαν σε εγρήγορση άπαντες στο κόκκινο στρατόπεδο. Μέχρι που ήρθε το τελευταίο εφιαλτικό 20ημερο να τα διαλύσει όλα εντός των συνόρων. Ήττα από την Πάλας στις 21 Απριλίου, ήττα από την Γουλβς στις 24, ήττα από την Λέστερ στις 28 και για πρώτη φορά μετά το 1967 η Άρσεναλ έχασε τρία σερί ματς πρωταθλήματος όπου δέχτηκε από τρία γκολ στο καθένα!

Το χειρότερο όμως κακό βρήκε την ομάδα των Παπασταθόπουλου και Μαυροπάνου στις 5 Μαΐου, με το 1-1 στο "Emirates" με την Μπράιτον να την πετάει ουσιαστικά εκτός τετράδας της βαθμολογίας που την αφήνει εκτός Champions League για δεύτερη διαδοχική σεζόν. Έχει την ευκαιρία να σβήσει αυτόν τον εφιάλτη στις 29 Μαΐου αν νικήσει την συμπολίτισσα Τσέλσι στον τελικό του Europa League, μένει να δούμε αν έχει ακόμα δυνάμεις για να τα καταφέρει ή θα χάσει τον τελευταίο μεγάλο στόχο.

● ΓΑΛΛΙΑ ➜ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν στην Γαλλία, Γιουβέντους στην Ιταλία, Μπάγερν στην Γερμανία. Τι κοινό έχουν οι τρεις αυτές ομάδες; Μα φυσικά το ότι έχουν φτάσει στο σημείο να παίζουν μπάλα χωρίς αντίπαλο εντός συνόρων την τελευταία δεκαετία από τη στιγμή που εκείνες είναι πανίσχυρες οικονομικά και την ίδια ώρα οι ομάδες που προσπαθούν να τις κοντράρουν μοιάζουν με αμούστακα παιδιά που επιχειρούν με σφεντόνες (περιορισμένα οικονομικά μέσα) να ματώσουν έναν γίγαντα.

Σε αντίθεση όμως με την Μπάγερν που κατέκτησε το Champions League το 2013 και πήγε τρεις σερί φορές στα ημιτελικά κατόπιν (με Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο) και την Γιουβέντους που την προηγούμενη τετραετία ήταν φιναλίστ σε δύο τελικούς, οι Παριζιάνοι αναζητούν ακόμα (μάταια προς το παρόν) αυτή την ευρωπαϊκή αίγλη που θα τους ολοκληρώσει. Φέτος, πολλοί πίστευαν πως θα ήταν η χρονιά τους, με την τριπλέτα Νεϊμάρ-Καβάνι-Εμπαπέ να μοιάζει πιο καυτή από ποτέ, όμως και πάλι έμειναν στου δρόμου τα μισά στο ευρωπαϊκό τους ταξίδι, αυτό που τους χαλάει το γλυκό τα τελευταία χρόνια.

Φέτος μάλιστα το ποτήρι ήταν ακόμα πιο πικρό αφού δεν τους άφησε εκτός ούτε η Μπαρτσελόνα του Μέσι (2017) ούτε η Ρεάλ του Ρονάλντο (2018) αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Λουκακού και του Ράσφορντ που δεν έχει καμία σχέση με την κραταιά ομάδα της εποχής Φέργκιουσον. Και όμως, οι Παριζιάνοι κατόρθωσαν να χάσουν μία πρόκριση (στα προημιτελικά) που είχαν στο τσεπάκι τους, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 στο Παρίσι, ενώ χάρη στην κατηφόρα που έχουν πάρει το τελευταίο διάστημα, κάνουν ό,τι μπορούν για να βγάλουν ξινό στους οπαδούς το πρωτάθλημα που πήραν διά περιπάτου και ήταν το 6ο την τελευταία επταετία.

Ναι μεν εξασφάλισαν τον τίτλο έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε, όμως εδώ και καιρό παρουσιάζουν εικόνα διάλυσης, με 1 νίκη - 2 ισοπαλίες - 3 ήττες στην τελευταία εξάδα αγώνων. Αν μάλιστα επιβεβαιωθούν οι φήμες, εκείνος που θα την πληρώσει στο φινάλε θα είναι ο οδηγός Τόμας Τούχελ, καθώς κρατώντας στα χέρια του ένα τιμόνι αμαξιού Formula 1, υπάρχει απαίτηση από αυτόν να τερματίζει πρώτος σε όλες τις κούρσες και όχι μόνο σε μία (δεν πήρε ούτε το Κύπελλο Γαλλίας, ούτε το Λιγκ Καπ).

● ΓΕΡΜΑΝΙΑ ➜ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Εντάξει, η τεράστια τροπαιοθήκη που έχει να επιδείξει η Μπάγερν Μονάχου μπορεί να επιτρέπει στους φίλους της να σκέφτονται πως το "μόνοι μας και όλοι σας" τους εκφράζει απόλυτα, απέναντι σε όλα τα άλλα φημισμένα ποδοσφαιρικά κλαμπ της Γερμανίας, όμως αν υπάρχει μία ομάδα που σε τακτά χρονικά διαστήματα κάνει δύσκολη τη ζωή των Βαυαρών, αυτή είναι πανθομολογουμένως η Ντόρτμουντ.

Θέλετε επειδή έχει γράψει ιστορία και στην Ευρώπη με την κατάκτηση του Champions League το 1997 και τη συμμετοχή της στον τελικό του 2013, θέλετε επειδή διαθέτει μία από τις πιο ηφαιστειώδεις έδρες της Ευρώπης με μέσο όρο θεατών 80.000 σε κάθε ματς εδώ και χρόνια, η BVB δεν είναι απλά ένα υπολογίσιμο μέγεθος αλλά το αντίβαρο στην κυριαρχία της Μπάγερν. Στις αρχές αυτής της δεκαετίας πήρε δύο σερί πρωταθλήματα με τον Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της ενώ φέτος με καθοδηγητή τον Λουσιέν Φαβρ απειλεί να αφήσει ξανά δεύτερους τους Βαυαρούς, από τη στιγμή που τα δύο κλαμπ έχουν επιδοθεί σε ένα σκληρό μπρα ντε φερ από την αρχή της σεζόν.

Ο απίστευτος απολογισμός με τις 13 νίκες - 1 ισοπαλία - 1 ήττα σε διάστημα τεσσάρων μηνών (από 26 Σεπτεμβρίου μέχρι και 26 Ιανουαρίου) έφερε μάλιστα τους "κιτρινόμαυρους" σε θέση ισχύος απέναντι στην Μπάγερν που δεν είναι φέτος και στα καλύτερά της με τον Νίκο Κόβατς, ωστόσο το τελευταίο διάστημα κάτι φαίνεται να λείπει από την Ντόρτμουντ για την τελική επιτάχυνση. Στο ντέρμπι κορυφής της 6ης Απριλίου υπέστη αγωνιστικό διασυρμό χάνοντας με 5-0 από την Μπάγερν στο Μόναχο (με το 4-0 να έχει διαμορφωθεί από το 43'!), ενώ στα δύο τελευταία ματς, πρώτα έχασε εντός έδρας από τη μισητή Σάλκε (2-4) στο ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ και έπειτα άφησε δύο χρυσούς βαθμούς στην Βρέμη με το 2-2 κόντρα στην Βέρντερ, σε ένα ματς που βρέθηκε να προηγείται 2-0 στο 70'.

Έχοντας λοιπόν μαζέψει μόλις επτά βαθμούς από τους διαθέσιμους 15 στα πέντε τελευταία της παιχνίδια, η Ντόρτμουντ έφτασε τώρα -ουσα τέσσερις πόντους πίσω από την κορυφή με δύο ματς να απομένουν- να ελπίζει σε δύο γκέλες της Μπάγερν, κάτι που ισοδυναμεί με θαύμα. Σαν αυτά που έγιναν μέσα σε ένα διήμερο στα ημιτελικά του Champions League από Λίβερπουλ και Τότεναμ...

● ΙΤΑΛΙΑ ➜ ΙΝΤΕΡ

Το 2010 έγραψε ιστορία όταν έγινε η πρώτη ιταλική ομάδα που κατέκτησε τρεμπλ την ίδια σεζόν, το 2011 πανηγύρισε την κατάκτηση του Coppa Italia και έκτοτε η χαρά αγνοείται για την Ίντερ. Προπονητές άλλαξαν, παίκτες άλλαξαν, διοικήσεις άλλαξαν, όμως το επιμύθιο παραμένει ένα: αυτή τη δεκαετία οι "νερατζούρι" έχουν χάσει τεράστιο μέρος της δυναμικής που είχαν την προηγούμενη δεκαετία και αδυνατούν να ανταποκριθούν στο ύψος των περιστάσεων και στο μέγεθος του συλλόγου που εκπροσωπούν για να κοιτάξουν στα μάτια την παραδοσιακή τους εχθρό, Γιουβέντους. Φέτος, με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι στον πάγκο για δεύτερη σεζόν και τον Μάουρο Ικάρντι να παίρνει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, η εκκίνηση βρήκε την Ίντερ να δείχνει γρήγορα αντανακλαστικά και με επτά συνεχόμενες νίκες ήταν πολύ κοντά στην κορυφή.

Αυτόματα, δημιουργήθηκαν ελπίδες στο πάντα πιστό αλλά και απαιτητικό κοινό της, που όμως πολύ γρήγορα διαψεύστηκαν από την ίδια την ομάδα. Προβλήματα τραυματισμών από τη μία, αστάθεια στην απόδοση αρκετών παικτών από την άλλη, ήρθε και ο Ικάρντι να σηκώσει μπαϊράκι λόγω της κόντρας του με τη διοίκηση για να χαθεί κάθε έλεγχος και κάθε στόχος.

Τα άσχημα αποτελέσματα άρχισαν να γίνονται από τη μέση της σεζόν και μετά η εξαίρεση και όχι ο κανόνας και με τέσσερις ισοπαλίες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, η ομάδα του Σπαλέτι δείχνει τάσεις αυτοχειρίας για να χάσει ακόμα και την 4η θέση που οδηγεί στο νέο Champions League. Αυτήν που πέρυσι την πήρε ματώνοντας στο φινάλε, νικώντας σε ματς-τελικό την Λάτσιο στην Ρώμη.

● ΙΣΠΑΝΙΑ ➜ ΣΕΒΙΛΛΗ

Το δίπολο Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης κλέβει διαχρονικά την παράσταση στην ποδοσφαιρική Ισπανία ενώ τα τελευταία χρόνια η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει ψηλώσει πάρα πολύ με τον Ντιέγκο Σιμεόνε καθώς την έχει οδηγήσει σε τίτλους εντός και εκτός συνόρων (πρωτάθλημα Ισπανίας, Κύπελλο Ισπανίας, δύο Europa League). Παρά το γεγονός όμως ότι υπάρχουν αυτές οι τόσο ισχυρές ομάδες στην ισπανική επικράτεια, η Σεβίλλη καταφέρνει πάντα να παραμένει στο προσκήνιο.

Και δεν είναι μόνο το φανατικό κοινό της και οι καλοί παίκτες που βγάζει παραδοσιακά αλλά και η νοοτροπία νικητή που τη χαρακτηρίζει, με αποτέλεσμα να έχει σαρώσει τους ευρωπαϊκούς τίτλους και να είναι η πολυνίκης στο θεσμό του UEFA/Europa League με πέντε κατακτήσεις από το 2006 και έπειτα.

Φέτος όμως οι Ανδαλουσιανοί την πάτησαν στην Ευρώπη καθώς αποκλείστηκαν από την Σλάβια Πράγας στη φάση των "16" του Europa ενώ εντός των συνόρων κινδυνεύουν να μείνουν εκτός τετράδας λόγω ξαφνικής καθίζησης. Ήττα από την Χετάφε (3-0 εκτός), ήττα από την Ζιρόνα (1-0 εκτός) και ήττα από την Λεγκανές του Δημήτρη Σιόβα (3-0 εντός) μετράει στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές η ομάδα του Χοακίν Καπαρός, με αποτέλεσμα το Champions League να μην εξαρτάται μόνο από τα δικά της αποτελέσματα της στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Η Σεβίλλη έπεσε στην 6η θέση καθώς χάνει λάδια στην τελική ευθεία και η Χετάφε την προσπέρασε στην τελική στροφή τρέχοντας εκείνη με 100 στην προσπάθειά της να πάρει μέρος για πρώτη φορά στους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

● ΤΟΥΡΚΙΑ ➜ ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ

Στη γειτονική Τουρκία, οι ποδοσφαιρόφιλοι βιώνουν φέτος μία ασυνήθιστη κατάσταση, με τις δύο ομάδες που έχουν κατακτήσει τα περισσότερα πρωταθλήματα και "σφάζονται" κάθε χρόνο για την πρωτοκαθεδρία, να βρίσκονται σε εντελώς διαφορετική φάση. Η μεν Γαλατασαράι είναι ψηλά και διεκδικεί τον τίτλο ενώ η Φενέρμπαχτσε ακολούθησε ελεύθερη πτώση και για μεγάλο χρονικό διάστημα φλέρταρε επικίνδυνα με τον υποβιβασμό! Δεν είναι όμως ο αγωνιστικός μαρασμός της Φενέρμπαχτσε αυτό που συζητείται περισσότερο στην Τουρκία τη φετινή σεζόν αλλά η έκρηξη της Μπασακσεχίρ, που μέχρι πρότινος έφτασε στο σημείο να είναι πρωτοπόρος και να αγγίζει διψήφια βαθμολογική διαφορά από την 2η Γαλατασαράι.

Μάλιστα από τις 20 Οκτωβρίου μέχρι τις 9 Μαρτίου είχε ένα εντυπωσιακό ρεκόρ με 13 νίκες - 3 ισοπαλίες - 1 ήττα και πολλοί ήταν εκείνοι που άρχισαν να μιλούν με σιγουριά για τη νέα πρωταθλήτρια, από τη στιγμή που έχει στο ρόστερ της έμπειρους παίκτες (Αρντά Τουράν, Εμρέ Μπελόζογλου, Ρομπίνιο, Αντεμπαγιορ, Ναπολεόνι) για να διαχειριστούν την πίεση της κορυφής. Κάπου εδώ όμως βρήκε εφαρμογή το "μηδένα προ του τέλους μακάριζε", με την Μπασακσεχίρ να απογοητεύει εδώ και έναν μήνα με 2 ισοπαλίες και 2 ήττες και με δέκα πεταμένους βαθμούς να έχει αποκτήσει συγκάτοικο στην κορυφή, την Γαλατασαράι του Κώστα Μήτρογλου μετά το 2-0 επί της Μπεσίκτας. Όχι μόνο αυτό αλλά πλέον χρειάζεται και γκέλα της "Τσιμ Μπομ" στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές καθώς υστερεί στη διαφορά τερμάτων αν ισοβαθμήσει μαζί της στο φινάλε.

● ΕΛΛΑΔΑ ➜ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Αρχίσαμε το ταξίδι μας από την Αγγλία αλλά στο φινάλε θα επιστρέψουμε στη βάση μας και από την Ελλάδα το πιο τρανό παράδειγμα ομάδας που δεν άντεξε να σηκώσει το βαρύ φορτίο σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής ήταν ο Παναθηναϊκός. Οι "πράσινοι" ταλαιπωρούνται τα τελευταία χρόνια από τα διοικητικά και το περασμένο καλοκαίρι ο Γιώργος Δώνης ανέλαβε τη δύσκολη αποστολή να κρατήσει όρθιο το αγωνιστικό τμήμα σε εποχή μεγάλης λιτότητας για το σύλλογο, με τα πρώτα αποτελέσματα να είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά. Οι αρκετοί νεαροί παίκτες που βρήκαν θέση είτε στην ενδεκάδα είτε στην 18άδα του τριφυλλιού άρχισαν δυναμικά και αιφνιδίασαν αρκετούς από τους αντιπάλους τους και κάπως έτσι όχι μόνο απομακρύνθηκε νωρίς ο φόβος περί εμπλοκής σε σενάρια υποβιβασμού άλλα άρχισαν να γίνονται και όνειρα 5άδας.

Τα αποτελέσματα άλλωστε μιλούσαν από μόνα τους: πέντε νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, έξι νίκες στα πρώτα επτά παιχνίδια, μόλις μία ήττα και αυτή στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ (0-2) στα πρώτα δέκα ματς και κλείσιμο του πρώτου γύρου με ρεκόρ 8 νίκες - 5 ισοπαλίες - 2 ήττες. Μέχρι εκεί όμως ήταν και οι αντοχές των "πρασίνων", με την τρελή πορεία του πρώτου γύρου να μην έχει αντίστοιχη συνέχεια στον δεύτερο και τον Παναθηναϊκό να μετράει 5 ήττες στα οκτώ τελευταία παιχνίδια του που τον έκαναν να αποχαιρετήσει ακόμα και την 5η θέση που θα του επέτρεπε να ξεχρεώσει την ποινή μίας σεζόν που κουβαλάει στην Ευρώπη. Καλός ο νεανικός ενθουσιασμός αλλά από μόνος του δεν είναι εχέγγυο για την επιτυχία.

Εσύ βέβαια δεν χρειάζεται να ανησυχείς αφού το ραδιόφωνο News 24/7 σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις 88,6 λίτρα κάθε μέρα. Πάρε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό όλο το μήνα για να είσαι εσύ αυτός ή αυτή που θα γεμίσει το ρεζερβουάρ με τα καύσιμα της ΕΚΟ! Συντονίσου στους 88,6 και περίμενε να ακούσεις το όνομά σου!

Photo Credits: AP Photo/Thibault Camus

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ