ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (27/07)

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (27/07)

Ο Γκολόβιν "εξαργύρωσε" το Μουντιάλ και πήγε στη Μονακό, η Βέρντερ απέκτησε τον Κλάασεν. Δανεικός στη Σαμπντόρια ο Ντεφρέλ, πήρε Αγιού η Φενέρμπαχτσε και Ρόκο η Μπεσίκτας.

Την απόκτηση του Αλεξάντρ Γκολόβιν από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντί 33.000.000 ευρώ ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (27/7) η Μονακό. Ο 22χρονος διεθνής Ρώσος κεντρικός μέσος "εξαργύρωσε" το σούπερ Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 που έκανε με την εθνική ομάδα στη διοργάνωση που φιλοξένησε η πατρίδα του.

Πέρυσι τέτοια εποχή, η Έβερτον ανακοίνωνε την απόκτηση του Ντάβι Κλάασεν από τον Άγιαξ αντί 27.000.000 ευρώ. Ο 25χρονος Ολλανδός μέσος δεν έπεισε στο Λίβερπουλ και δεν είχε περίοπτη θέση στα πλάνα του νέου τεχνικού του, Μάρκο Σίλβα. Έτσι, πωλήθηκε στη Βέρντερ αντί 15.000.000 ευρώ. Η ομάδα της Βρέμης ανακοίνωσε την απόκτησή του. Ο Κλάασεν υπέγραψε με τη Βέρντερ συμβόλαιο συνεργασίας τεσσάρων ετών.

Ο 27χρονος Γάλλος επιθετικός, Γκρεκουάρ Ντεφρέλ, δεν έβρισκε χώρο στη Ρόμα και παραχωρήθηκε δανεικός. Την επόμενη σεζόν θα είναι κάτοικος Γένοβας και θα φορά τη φανέλα της Σαμπντόρια, η οποία κατέβαλε 1.500.000 ευρώ στους "τζαλορόσι" για το μονοετή δανεισμό.

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκανέζου εξτρέμ, Αντρέ Αγιού, με τη μορφή δανεισμού από τη Σουόνσι. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης πέρα από το συμβόλαιο του Αγιού (3.200.000 ευρώ ετησίως), θα πληρώσει και 1.500.000 ευρώ για το μονοετή δανεισμό του Αφρικανού.

Η Μπεσίκτας ενισχύθηκε στην άμυνα με τον 25χρονο Χιλιανό στόπερ, Ένσο Ρόκο. Ο Νοτιοαμερικανός έμεινε ελεύθερος από τη μεξικανική Κρους Ασούλ κι αποκτήθηκε από την ομάδα της γειτονικής χώρας.

Όλες οι μεταγραφές

Super League

Primera Division

Serie A

Premier League

Bundesliga

Ligue 1

Μάθε κάθε μεταγραφή την ώρα που συμβαίνει, μέσω του Facebook Messenger του Sport24.gr

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ