ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλμο: Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλουν τον Ισπανό

Spain's Dani Olmo celebrates after scoring his side's fifth goal during a Euro 2020 Group F qualifying soccer match between Spain and Malta at the Ramon de Carranza stadium in Cadiz, Spain, Friday Nov. 15, 2019. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Spain's Dani Olmo celebrates after scoring his side's fifth goal during a Euro 2020 Group F qualifying soccer match between Spain and Malta at the Ramon de Carranza stadium in Cadiz, Spain, Friday Nov. 15, 2019. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP PHOTO

Ο Ντάνι Όλμο έκλεισε το μάτι στους ενδιαφερόμενους με την Μπαρτσελόνα και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. (VIDEO)

Ένα από τα ονόματα που θα παίξουν έντονα το επόμενο καλοκαίρι είναι αυτό του Ντάνι Όλμο. Ο μεσοεπιθετικός της Ντινάμο Ζάγκρεμπ δήλωσε έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του και ήδη οι μνηστήρες αυξάνονται με ραγδαίο ρυθμό.

Είναι 21 ετών παίζει σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Γεννήθηκε στην Τεράσα της Ισπανίας, όμως η μητέρα του έχει καταγωγή από την Κροατία.

Έτσι, ο Ντάνι Όλμο έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες της Εσπανιόλ και της Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια πήγε στην Κροατία για να αγωνιστεί στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Πλέον αποτελεί βασικό και αναπόσπαστο μέλος της πρώτης ομάδας του συλλόγου, διακρίνεται για την εξαιρετική τεχνική του, ενώ παράλληλα έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Ισπανίας.

Μάλιστα, στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ21 έπαιξε σε τέσσερις αγώνες, πέτυχε τρία γκολ, ενώ ήταν και ο MVP του τελικού. Στις 15 Νοεμβρίου αγωνίστηκε και με την Εθνική ομάδα των ανδρών κόντρα στην Μάλτα όπου κατάφερε μάλιστα να σκοράρει.

Το επόμενο καλοκαίρι αναμένεται να αποχωρήσει από την Κροατία και σίγουρα θα είναι ένα από τα καυτά ονόματα των επόμενων ετών. "Το περασμένο καλοκαίρι ήταν το ιδανικό για να κάνω το επόμενο βήμα, όμως ήθελα να παίξω με την Ντινάμο στο Champions League. Ο κύκλος μου εδώ πιστεύω ότι έκλεισε και θέλω να κάνω το επόμενο βήμα για να συνεχίσω να βελτιώνομαι" δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και η Μπαρτσελόνα έχουν ήδη ακουστεί για αυτόν και σύντομα αναμένεται να προστεθούν κι άλλες ομάδες στην λίστα. Η Μίλαν που είχε ακουστεί το περασμένο καλοκαίρι αναμένεται να επιστρέψει. Βέβαια, πολλά θα εξαρτηθούν από τα λεφτά που θα ζητήσουν και οι Κροάτες.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ