ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όταν ο Έλτον Τζον "αποκάλυψε" τη μυστική συνάντηση Βίντουκα - Γιουνάιτεντ σε συναυλία του

Elton John performs at the Bonnaroo Music and Arts Festival on Sunday, June 15, 2014, in Manchester, Tenn. (Photo by Wade Payne/Invision/AP)
Elton John performs at the Bonnaroo Music and Arts Festival on Sunday, June 15, 2014, in Manchester, Tenn. (Photo by Wade Payne/Invision/AP) PHOTO BY WADE PAYNE/INVISION/AP

O Αυστραλός παλαίμαχος επιθετικός, Μαρκ Βίντουκα παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο "ESPN", όπου υποστήριξε πως ο Έλτον Τζον παραλίγο να αποκαλύψει σε συναυλία του τη μυστική συνάντηση που είχε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο έπαιζε στη Λιντς.

Ο Μαρκ Βίντουκα αποτέλεσε έναν από τους πιο αξιόλογους επιθετικούς τη δεκαετία του 2000 στην Premier League, αγωνιζόμενος με τη φανέλα των Λιντς Γιουνάιτεντ, Μίντλεσμπρο και Νιούκαστλ. Ωστόσο, τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν πάρει μία διαφορετική τροπή, καθώς, όπως ανέφερε σε συνέντευξη στο " ESPN", βρέθηκε πολύ κοντά στη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περίοδο που αγωνιζόταν στη Λιντς.

Μάλιστα, ο Αυστραλός παλαίμαχος φορ υποστήριξε πως ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης, Έλτον Τζον, με τον οποίο είχαν εκείνη την περίοδο τον ίδιο μάνατζερ, παραλίγο να αποκαλύψει τη μυστική συνάντηση που είχε με ανθρώπους της Γιουνάιτεντ, κατά τη διάρκεια συναυλίας του στην πόλη, μπροστά σε 20.000 κόσμο.

"Βρισκόμουν στο Μάντσεστερ κι εκείνη την περίοδο είχα τον ίδιο μάνατζερ με τον Έλτον Τζον. Ο μάνατζέρ μου μου είπε 'μείνε το βράδυ και έλα στη συναυλία'. Είχε πάσο για τα backstage και θα είχα την ευκαιρία να γνωρίσω από κον τά τον Έλτον Τζον, επομένως ήταν μια πρόταση που δεν μπορούσα να αρνηθώ. Οπότε, εγώ και ο συμπαίκτης μου στη Λιντς, Τζέικομπ Μπερνς, τον επισκεφτήκαμε στο καμαρίνι του. Ήμουν λίγο αγχωμένος και του αποκάλυψα πως εκείνη την ημέρα είχα μία συνάντηση με τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την πιθανότητα συνεργασία μας.

Όταν επιστρέψαμε, λοιπόν, στις θέσεις μας και άρχισε η συναυλία, το Έλτον Τζον, μετά από τρία τραγούδια, γύρισε και είπε 'θέλω να αφιερώσω το επόμενο τραγούδι στον πολύ καλό μου φίλο, Μαρκ, ο οποίος βρίσκεται στο Μάντσεστερ για μία πολύ σημαντική απόφαση.

Σκέφτηκα 'Ω σκ@τ@, σε παρακαλώ μην πεις περισσότερα'. Ευτυχώς δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες. Νομίζω πως μου άρεσε που ζούσα στο Λιντς εκείνη την περίοδο", υποστήριξε ο Βίντουκα.

Photo Credits: Photo by Wade Payne/Invision/AP

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ