ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Η Φλαμένγκο απέκλεισε τον Λουτσέσκου

Flamengo players celebrate after a goal during the Club World Cup semifinal soccer match between Flamengo and Al Hilal at the Khalifa International Stadium in Doha, Qatar, Tuesday, Dec. 17, 2019. (AP Photo/Hassan Ammar)
Flamengo players celebrate after a goal during the Club World Cup semifinal soccer match between Flamengo and Al Hilal at the Khalifa International Stadium in Doha, Qatar, Tuesday, Dec. 17, 2019. (AP Photo/Hassan Ammar) AP

Η Φλαμένγκο επικράτησε 3-1 με ανατροπή της Αλ Χιλάλ του Ραζβάν Λουτσέσκου και προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. Αντίπαλός της ο νικητής του αγώνα Μοντερέι - Λίβερπουλ.

Ο πρώτος ημιτελικός για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων ανέδειξε νικήτρια τη Φλαμένγκο, την ομάδα που πρόσφατα κατέκτησε το Κόπα Λιμπερταδόρες. Ο Ζόρζε Ζεζούς καθοδήγησε την ομάδα του σε επικράτηση απέναντι στην Αλ Χιλάλ του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι Σαουδάραβες του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ άνοιξαν το σκορ στο 18' με τον Salem Al Dawsari. Το 0-1 διατηρήθηκε με τη λήξη του πρώτου ημίχρονου, αλλά το δεύτερο μισό ανήκε εξ' ολοκλήρου στη Φλαμένγκο.

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Η Φλαμένγκο απέκλεισε τον Λουτσέσκου

Στο 49' ο De Arrascaeta, στο 78' ο Bruno Henrique και στο 82' ο Ali Albulayhi με αυτογκόλ διαμόρφωσαν το τελικό 3-1 για τη βραζιλιάνικη ομάδα, η οποία παρεμπιπτόντως είχε κατακτήσει το Λιμπερταδόρες πάλι με ανατροπή, όταν το 0-1 της Ρίβερ έγινε 2-1 με τέρματα στο 89' και στο 90'+2'.

Ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στη Μοντερέι από το Μεξικό και τη Λίβερπουλ είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη (18/12, 19.30). Ο νικητής του ζευγαριού θα κοντραριστεί με τη Φλαμένγκο το Σάββατο (21/12, 19.30) στη Ντόχα, την πρωτεύουσα του Κατάρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Πέμπτη με εξάρα η Εσπεράνς
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ