ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Με Μοντερέι η Λίβερπουλ στα ημιτελικά

Monterrey's Carlos Rodriguez celebrates his team\s thrid goal during the Club World Cup soccer match between Monterrey and Al-Sadd at Jassim Bin Hamad Stadium in Doha, Qatar, Saturday, Dec. 14, 2019. (AP Photo/Hassan Ammar)
Monterrey's Carlos Rodriguez celebrates his team\s thrid goal during the Club World Cup soccer match between Monterrey and Al-Sadd at Jassim Bin Hamad Stadium in Doha, Qatar, Saturday, Dec. 14, 2019. (AP Photo/Hassan Ammar) AP

Η Μοντερέι από το Μεξικό νίκησε 3-2 την Αλ Σαντ μέσα στην έδρα της (στο Κατάρ) και θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Λίβερπουλ στην Ντόχα για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Η Αλ Χιλάλ του Ραζβάν Λουτσέσκου επικράτησε 1-0 της Εσπεράνς στον πρώτο χρονικά προημιτελικό χάρη σε γκολ του Μπαφετιμπί Γκομίς στο 73ο λεπτό του αγώνα και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, όπου θα αντιμετωπίσει τη Φλαμένγκο.

Γνωστό έγινε και το δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών. Η Μοντερέι από το Μεξικό επικράτησε... εκτός έδρας - η διοργάνωση διεξάγεται στην Ντόχα, πρωτεύουσα του Κατάρ - την Αλ Σαντ. Οι ραγιάδος νίκησαν 3-2 την ομάδα στην οποία είναι προπονητής ο πρώην θρύλος της Μπαρτσελόνα, Τσάβι.

Έτσι θα τεθούν αντιμέτωποι της Λίβερπουλ στον ημιτελικό της Ντόχα (18/12). Η Μοντερέι άνοιξε το σκορ με τον Βανχιόνι στο 23ο λεπτό και Φούνες Μόρι διπλασίασε τα αργεντίνικα γκολ και διεύρυνε το προβάδισμα της ομάδας του.

Η Αλ Σαντ μείωσε με τον Μπουνετζά, ο Ροντρίγκες έκανε στο 77ο λεπτό το 3-1 και το μόνο που κατάφερε η ομάδα από το Κατάρ ήταν να μειώσει στο 89' με τον Αμπντελκαρίμ Χασάν με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί το τελικό σκορ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ