ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παίκτες της Μίντιλαντ βγήκαν στο πάρκινγκ και έκαναν κερκίδα με τους οπαδούς

Παίκτες της Μίντιλαντ βγήκαν στο πάρκινγκ και έκαναν κερκίδα με τους οπαδούς

Οι οπαδοί της Μίντιλαντ παρακολούθησε την αναμέτρηση με την Χόρσενς μέσα από γιγαντοοθόνες που είχαν στηθεί στο πάρκινγκ με τους παίκτες να βγαίνουν έξω από το γήπεδο και να φωνάζουν συνθήματα μαζί τους. (Photos + VIDEOS)

Η απαγόρευση παρουσίας φιλάθλων στις εξέδρες έχει οδηγήσει τις ομάδες στο να βρουν λύσεις για αυτό το θέμα. Στη Δανία οι ομάδες επιλέγουν το drive in. Βάζουν γιγαντοοθόνες στο πάρκινγκ των σταδίων τους και οι οπαδοί μέσα από τα αμάξια τους παρακολουθούν την αναμέτρηση.

Στο ματς της Μίντιλαντ με την Χόρσενς είδαμε κάτι διαφορετικό.

Εκατοντάδες οχήματα μαζεύτηκαν στο πάρκινγκ για την αναμέτρηση με τους παίκτες των γηπεδούχων να κάνουν τη διαφορά. Θέλοντας να ευχαριστήσουν τους οπαδούς για τη στήριξή τους βγήκαν έξω από το γήπεδο και φώναξαν μαζί τους συνθήματα.

Το σχετικό στιγμιότυπο στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο που ακολουθεί με τα highlights της αναμέτρησης, ενώ από κάτω μπορείτε να δείτε κι άλλες φωτογραφίες και στιγμιότυπα από όσα έγιναν στο πάρκινγκ του σταδίου. Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι η Χόρσενς ήταν εκείνη που πήρε τη νίκη με 1-0.









TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ