ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρί Σεν Ζερμέν: Σκληραίνει τη στάση της προς την Μπαρτσελόνα για Νεϊμάρ

PSG Kylian Mbappe celebrates with teammate Neymar his side's fourth goal during the Champions League group C soccer match between Red Star and Paris Saint Germain, in Belgrade, Serbia, Tuesday, Dec. 11, 2018. (AP Photo/Marko Drobnjakovic)
PSG Kylian Mbappe celebrates with teammate Neymar his side's fourth goal during the Champions League group C soccer match between Red Star and Paris Saint Germain, in Belgrade, Serbia, Tuesday, Dec. 11, 2018. (AP Photo/Marko Drobnjakovic) AP

Όπως αναφέρει η καταλανική Sport, η Παρί Σεν Ζερμέν σκληραίνει τη στάση της προς τη Μπαρτσελόνα για την πώληση του Νεϊμάρ και προειδοποιεί ότι παραμονεύει η Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν ξέσπασαν χθες βράδυ (11/8) κατά του Νεϊμάρ στη διάρκεια του ματς με την Νιμ ( 3-0). Ο Βραζιλιάνος είναι ανεπιθύμητος στο Παρίσι και με την... υπογραφή της κερκίδας πλέον. Μάλιστα, αναρτήθηκαν υβριστικά πανό και ακούστηκαν συνθήματα κατά του ίδιου και της οικογένειάς του. Εν ολίγοις, ο κόσμος απαίτησε να φύγει από την ομάδα και δεν τον θέλει άλλο στην ομάδα.

Την ίδια στιγμή, οι διαπραγματεύσεις για την πώλησή του συνεχίζονται, όμως δεν είναι εύκολα τα πράγματα, καθώς η Παρί δεν θα τον αφήσει να φύγει, χωρίς να ικανοποιηθεί οικονομικά. Ειδικά, δε, απέναντι στη Μπαρτσελόνα έχει σκληρύνει αρκετά τη στάση της, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η καταλανική Sport, προειδοποιώντας μάλιστα τους μπλαουγκράνα ότι η Ρεάλ περιμένει στη γωνία.

Ένα από τα βασικά προβλήματα, είναι ότι η Παρί θέλει να μπει στα ανταλλάγματα και ο Ρούμπεν Σεμέδο, όμως η Μπαρτσελόνα δεν το συζητά και δεν θέλει να τον βάλει στο... πακέτο για την απόκτηση του Βραζιλιάνου. Οι Καταλανοί θα συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις με τους Γάλλους, ευελπιστώντας πως θα πιέσει από τη μεριά του και ο παίκτης, προκειμένου να προχωρήσει το deal.

Όσο για τη Ρεάλ, είναι δεδομένο πως έχει κάνει γερό μπάσιμο για τον Νεϊμάρ και δεν αποκλείεται να δώσει τα χρήματα που θέλει η Παρί συν τον Γκάρεθ Μπέιλ. Βέβαια, στη Μπαρτσελόνα δεν γνωρίζουν ακριβώς τι προσφέρουν οι Μαδριλένοι και πόσο κοντά είναι στο να τα βρουν με τους Παριζιάνους και εξακολουθούν να πιέζουν, για να πάρουν πίσω τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Γαλλίας, Τόμας Τούχελ, σχολίασε τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Νεϊμάρ και το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την ομάδα, λέγοντας πως δεν έχει νέα σχετικά με το μέλλον του, πως έχει υπάρξει καθοριστικός για την Παρί και συνέχισε πως "αν χάσουμε τον Νεϊμάρ, μπορεί να μην κοιμηθώ, γιατί θα' ναι σκληρό να τον χάσουμε και να βρούμε παίκτη που θα κάνει τα ίδια πράγματα".

Επίσης, ο Γερμανός προπονητής πρόσθεσε πως θέλει τον διεθνή Βραζιλιάνο στην Παρί, αλλά "έχουμε λύσεις και χωρίς αυτόν. Θα προσπαθήσω να τον μεταπείσω, όμως είναι προσωπική η επιλογή του και το θέμα αφορά τον ίδιο και τον σύλλογο".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ