ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιζήτητος ο 36χρονος Ριμπερί

Bayern's Franck Ribery celebrates after scoring his side's 2nd goal during the German Bundesliga soccer match between Eintracht Frankfurt and FC Bayern Munich in Frankfurt, Germany, Saturday, Dec. 22, 2018. (Uwe Anspach/dpa via AP)
Bayern's Franck Ribery celebrates after scoring his side's 2nd goal during the German Bundesliga soccer match between Eintracht Frankfurt and FC Bayern Munich in Frankfurt, Germany, Saturday, Dec. 22, 2018. (Uwe Anspach/dpa via AP) UWE ANSPACH/DPA VIA AP

Ο Φρανκ Ριμπέρι, παρότι διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του, έχει τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Τι ισχύει για Φιορεντίνα και Άιντραχτ.

Η αποχώρηση του Φρανκ Ριμπερί από την Μπάγερν Μονάχου ήταν μια από τις σημαντικότερες ειδήσεις της σεζόν. Ο Γάλλος σούπερ σταρ αποχαιρέτησε τους Βαυαρούς ύστερα από 12 χρόνια, αφήνοντας ως παρακαταθήκη 124 γκολ, 182 ασίστ σε 425 ματς και (πάρα) πολλούς τίτλους, μεταξύ των οποίων είναι το πρωτάθλημα Γερμανίας, το Κύπελλο και το Champions League.

Ομάδες του MLS, του Κατάρ και της Κίνας θα ήθελαν να τον κάνουν δικό τους, αλλά ο 36χρονος εξτρέμ δεν αποκλείεται να συνεχίσει στην Ευρώπη και σε μία ομάδα top πρωταθλήματος. Άλλωστε, ήδη, έχει απορρίψει πρόταση της Μονακό, ενώ ενδιαφέρον για την απόκτησή του έδειξε κι η Λίβερπουλ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Equipe".

Από εκεί και πέρα, τις τελευταίες ώρες παίζουν έντονα ως πιθανοί επόμενοι σταθμοί της καριέρας του η Φιορεντίνα και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Η ιταλική ομάδα αναζητά έναν ποδοσφαιριστή για τα άκρα της επίθεσης, με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό να φαντάζει ιδανική επιλογή, παρά την ηλικία του, αφού διαθέτει τεράστια εμπειρία από το υψηλότερο επίπεδο.

Όσον αφορά στην Άιντραχτ, έχει προσεγγίσει την πλευρά του ποδοσφαιριστή για συμβόλαιο εντός έτους, αλλά οι υψηλές απαιτήσεις του (αμειβόταν με 15.000.000 ευρώ) αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα στις συζητήσεις των δύο πλευρών. Το βέβαια, πάντως, είναι πως ο Ριμπερί δεν πρόκειται να μείνει χωρίς ομάδα.

Photo Credits: Uwe Anspach/dpa via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Κλοπ είχε εισηγηθεί την απόκτηση Ριμπερί στην Λίβερπουλ
Όχι του Ριμπερί στη Μονακό
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ