ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πήρε τη φανέλα του Ράμος και ξέσπασε σε λυγμούς!

Πήρε τη φανέλα του Ράμος και ξέσπασε σε λυγμούς!

Ο Σέρχιο Ράμος έβγαλε τη φανέλα του και τη χάρισε σε νεαρό οπαδό της εθνικής Ισπανίας μετά το τέλος μίας προπόνησης της "φούρια ρόχα", για να του προκαλέσει έντονα συναισθήματα (VIDEOS).

Πολλοί είναι εκείνοι που λατρεύουν να...μισούν τον Σέρχιο Ράμος, την ίδια ώρα όμως έχει αμέτρητους υποστηρικτές και αυτό φάνηκε περίτρανα στο πλαίσιο της τελευταίας προπόνησης της εθνικής Ισπανίας (ενόψει της πρεμιέρας της στα προκριματικά του Euro 2020 κόντρα στην Νορβηγία).

Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί για να θαυμάσει από κοντά τα ινδάλματά του και να αποσπάσει κάποιο αυτόγραφο ήταν πάρα πολύς, με τον τηλεοπτικό φακό να εστιάζει όμως στον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης, την ώρα που πλησίασε τα κάγκελα για να ικανοποιήσει το αίτημα θαυμαστών του.

Ένας μάλιστα στάθηκε πάρα πολυ τυχερός αφού ο Ράμος όχι μόνο υπέγραψε σε φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης που κρατούσε ο νεαρός αλλά του χάρισε και μία φανέλα προπόνησης της εθνικής Ισπανίας, κάνοντάς τον κάτι παραπάνω από ευτυχισμένο.

Απόδειξη οι λυγμοί στους οποίους ξέσπασε on camera ο οπαδός (φορούσε φανέλα της "φούρια ρόχα" με το Νο 5 του Ράμος στην πλάτη), που αποκάλυψε μάλιστα με τρεμάμενη φωνή πως για μήνες προσπαθούσε να αποσπάσει κάποιο αυτόγραφο από τον Σέρχιο Ράμος μέσω καθημερινών επισκέψεών του στο "Βαλδεμπέμπας".

Το όνειρό του πάντως εκπληρώθηκε, όπως αναφέρει σε χαρακτηριστικό της ποστάρισμα η "As", που δημοσίευσε τη συνάντησή του με τον Σέρχιο Ράμος...

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ