ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποτσετίνο: "Είμαι έτοιμος να ακούσω προτάσεις για το μέλλον μου"

Tottenham's manager Mauricio Pochettino listens to a question during a press conference prior to the Champions League group B soccer match between Red Star and Tottenham, in Belgrade, Serbia, Tuesday, Nov. 5, 2019. Tottenham will face Red Star on Wednesday, Nov. 6. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Tottenham's manager Mauricio Pochettino listens to a question during a press conference prior to the Champions League group B soccer match between Red Star and Tottenham, in Belgrade, Serbia, Tuesday, Nov. 5, 2019. Tottenham will face Red Star on Wednesday, Nov. 6. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο φιλοξενήθηκε σε αργεντίνικο τηλεοπτικό σταθμό και αποκάλυψε πως εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει άμεσα στους πάγκους μετά την απόλυσή του από την Τότεναμ.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αποτελεί παρελθόν από την Τότεναμ εδώ και περίπου δύο εβδομάδες μετά από 5,5 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας που είχε στην ομάδα του Βορείου Λονδίνου, ωστόσο δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να τον δούμε στον πάγκο κάποιας άλλης μεγάλης ομάδας.

Τα ρεπορτάζ θέλουν τον 47χρονο τεχνικό να είναι υποψήφιος για να αναλάβει το τιμόνι αρκετών μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, μεταξύ των οποίων οι Άρσεναλ, Μπάγερν Μονάχου, Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον ίδιο να αποκαλύπτει με συνέντευξή του στο αργεντίνικο Fox Sports πως εξετάζει ήδη προτάσεις για να επιστρέψει στη δράση.

"Υπάρχουν αρκετοί σύλλογοι και ελκυστικά πρότζεκτ για μένα ώστε να αναλάβω. Στην παρούσα φάση ωστόσο, το σημαντικότερο για μένα είναι να καθαρίσω το κεφάλι μου μετά από 5,5 εκπληκτικές σεζόν στην Τότεναμ. Ο στόχος μου είναι να βρω την ικανότητα να ξαναφτιάξω τον εαυτό μου και να ξαναβρώ κίνητρα.

Ποτσετίνο: "Είμαι έτοιμος να ακούσω προτάσεις για το μέλλον μου"

Η πρόθεσή μου είναι να επιστρέψω στην Ευρώπη για να αναλάβω κάποια ομάδα", τόνισε αρχικά ο Ποτσετίνο που βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στη γενέτειρά του Αργεντινή (επισκέφτηκε μάλιστα τα γραφεία της Νιούελς Ολντ Μπόις την οποία είχε υπηρετήσει πέντε χρόνια ως παίκτης πριν μετακομίσει στην Ευρώπη το 1994), για να συνεχίσει:

"Είναι δύσκολο για μένα να φανταστώ ένα πρότζεκτ στην Αργεντινή αλλά για το καλό της οικογένειάς μου δεν θα έλεγα όχι a priori να δουλέψω εδώ. Τώρα πάντως θα πρέπει να είιμαι ήρεμος για μερικές ημέρες και να δούμε τι θα συμβεί. Δεν είχα πολύ χρόνο για να διαχειριστώ όλο αυτό που συνέβη με εμέναα.

Η πρώτη μου κίνηση ήταν να επιστρέψω στην Αργεντινή, στο σπίτι μου, για να δω την οικογένεια και τους φίλους μου. Περιμένω όμως να επιστρέψω στην Ευρώπη για να πάρω αποφάσεις για το μέλλον μου.

Η καλύτερη απόφαση που μπορούσα να πάρω ήταν να έρθω για 10 ημέρες στην Αργεντινή για να ηρεμήσω. Στην ηλικία μου δεν χρειάζομαι πολύ χρόνο για να επανέλθω. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ