ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προβλημάτισε ξανά η Βραζιλία, 1-1 με Νιγηρία

Brazil's Gabriel Jesus goes for the ball during the international friendly match between Brazil and Nigeria in Singapore, Sunday, Oct. 13, 2019. (AP Photo/Danial Hakim)
Brazil's Gabriel Jesus goes for the ball during the international friendly match between Brazil and Nigeria in Singapore, Sunday, Oct. 13, 2019. (AP Photo/Danial Hakim) AP

Η Βραζιλία προβλημάτισε ξανά και αναδείχθηκε για δεύτερο διαδοχικό ματς ισόπαλη με 1-1, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Νιγηρία. Δεν αγωνίστηκε ο μέσος του ΠΑΟΚ, Άντερσον Εσίτι. Αποχώρησε τραυματίας στο 12' ο Νεϊμάρ.

Την Πέμπτη (10/10) με αντίπαλο τη Σενεγάλη απογοήτευσε καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Την Κυριακή στο ίδιο γήπεδο - Εθνικό Στάδιο Σιγκαπούρης - το αποτέλεσμα και το σκορ ήταν τα ίδια.

Μόνον η αντίπαλος άλλαξε. Η σελεσάο προβλημάτισε εκ νέου απέναντι στη Νιγηρία. Οι σούπερ αετοί άνοιξαν το σκορ με γκολ του μέσου της Ρέιντζερς, Τζο Αρίμπο στο 35ο λεπτό. Το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες του Τίτε ήταν να ισοφαρίσουν στο τελικό σκορ (1-1) με τον Καζεμίρο λίγα λεπτά μετά από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (48').

Η ανησυχία στο στρατόπεδο των Βραζιλιάνων - νικήτρια του Copa America 2019 που φιλοξένησε στα γήπεδά της - δεν είναι μόνο για τις δυο ισοπαλίες κόντρα στις αφρικανικές εθνικές ομάδες. Ο Νεϊμάρ αποχώρησε με ενοχλήσεις μόλις δώδεκα λεπτά μετά την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης κι αντικαταστάθηκε από τον Φιλίπε Κοουτίνιο. Δεν αγωνίστηκε ο μέσος του ΠΑΟΚ, Άντερσον Εσίτι

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ