ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ψήνεται ανταλλαγή Κρόος - Πογκμπά τον Ιανουάριο

Manchester United midfielder Paul Pogba celebrates the fifth goal against Cardiff City during the English Premier League match between Cardiff City and Manchester United at the Cardiff City Stadium in Cardiff, Wales, Saturday Dec. 22, 2018. (AP Photo/ Jon Super)
Manchester United midfielder Paul Pogba celebrates the fifth goal against Cardiff City during the English Premier League match between Cardiff City and Manchester United at the Cardiff City Stadium in Cardiff, Wales, Saturday Dec. 22, 2018. (AP Photo/ Jon Super) AP PHOTO/ JON SUPER

Στην Αγγλία αναφέρουν πως ψήνεται ανταλλαγή του Τόνι Κρόος και του Πολ Πογκμπά, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παίρνει και λεφτά από τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Γάλλο μέσο.

Μια μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση φέρεται να θέλουν να ολοκληρώσουν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης τον Ιανουάριο. Όπως αναφέρουν αγγλικά δημοσιεύματα, οι "κόκκινοι διάβολοι" φέρονται διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον Πολ Πογκμπά στη "βασίλισσα" και να πάρουν χρήματα (μπορεί και πάνω από 100 εκατ. ευρώ) συν τον Τόνι Κρόος.

Ο Γερμανός ήταν στα ραντάρ της Γιουνάιτεντ από το 2014, αλλά δεν κατάφερε να τον κάνει δικό της, όταν στον πάγκο βρισκόταν ο Ντέιβιντ Μόγιες και έξι χρόνια μετά μπορεί να τον φέρει στο "Ολντ Τράφορντ", δίνοντας τον Γάλλο, ο οποίος εδώ και καιρό έχει δείξει πως θέλει να φύγει από την Αγγλία. Άλλωστε, αποτελεί διακαή πόθο του Ζινεντίν Ζιντάν.

Η Γιουνάιτεντ έχει ρίξει κατά πολύ τις αρχικές απαιτήσεις της για να δώσει τον Πογκμπά, όμως αν ολοκληρωνόταν ένα τέτοιο deal, θα έβαζε στα ταμεία της ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό και θα έπαιρνε έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις. Φαντάζει win win κατάσταση και για τις δυο ομάδες και μένει να δούμε αν πρόκειται για κάτι παραπάνω από φημολογία.

AP Photo/ Jon Super

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ