ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ - Μπαρτσελόνα: Κόντρα για Λαουτάρο Μαρτίνες

Inter Milan's Lautaro Martinez, right, reacts after a missed scoring opportunity during the Champions League, group F soccer match between Inter Milan and F.C. Barcelona, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Dec. 10, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Lautaro Martinez, right, reacts after a missed scoring opportunity during the Champions League, group F soccer match between Inter Milan and F.C. Barcelona, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Dec. 10, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Δημοσίευμα στην Ισπανία υποστηρίζει πως στο κυνήγι του Λαουτάρο Μαρτίνες μπαίνει η Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Αργεντινός βρίσκεται και στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα που τον βλέπει ως διάδοχο του Λουίς Σουάρες.

Η ισπανική SPORT αναφέρει σε ρεπορτάζ της πως αναμένεται μονομαχία της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα για τον γκολεαδόρ της Ίντερ, Λαουτάρο Μαρτίνες.

Τ' όνομα του Αργεντινού φορ γράφεται εδώ και αρκετό καιρό για την Μπάρτσα, αφού σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν οι Καταλανοί βλέπουν τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή ως τον καταλληλότερο διάδοχο του Λουίς Σουάρες.

Η Ίντερ, πάντως, προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει τον Μαρτίνες, όμως στο συμβόλαιό του φέρεται να υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης 111 εκατ. ευρώ, χρήματα δηλαδή που τόσο η Μπαρτσελόνα όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης (όπως κι άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες) δεν θα δυσκολευτούν να πληρώσουν αν αποφασίσουν να κάνουν πράξη το ενδιαφέρον τους.

Το συμβόλαιο του 22χρονου με το κλαμπ του Μιλάνου εκπνέει το 2023 και εφέτος μετράει 23 συμμετοχές με 14 γκολ και 3 ασίστ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ