ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ: Προσφέρει τέσσερις παίκτες για Πογκμπά

Manchester United's Paul Pogba applauds during the English Premier League soccer match between Manchester United and Cardiff City at Old Trafford in Manchester, England, Sunday, May 12, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United's Paul Pogba applauds during the English Premier League soccer match between Manchester United and Cardiff City at Old Trafford in Manchester, England, Sunday, May 12, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Σύμφωνα με τη "Sun", η Ρεάλ είναι διατεθειμένη να προσφέρει ως αντάλλαγμα τέσσερις παίκτες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκειμένου να φέρει τον Πολ Πογκμπά στη Μαδρίτη.

Ο μεγάλος στόχος της Ρεάλ ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου είναι ο Πολ Πογκμπά. Ο Γάλλος μέσος δεν διανύει και την καλύτερη περίοδό του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς έχει ταλαιπωρηθεί από αρκετά προβλήματα τραυματισμών, ενώ κι η απόδοσή του παρουσιάζει σημαντικές μεταπτώσεις.

Μάλιστα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της " Sun", οι Μαδριλένοι είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν έως και τέσσερις ποδοσφαιριστές ως αντάλλαγμα προκειμένου να πείσουν τους "Κόκκινους Διαβόλους" να συναινέσουν στη μεταγραφή του 27χρονου σούπερ σταρ.

Συγκεκριμένα, τα ονόματα που παίζουν δυνατά είναι του Μάρτιν Όντεγκααρντ, που έχει πραγματοποιήσει μία εξαιρετική σεζόν με τη Ρεάλ Σοθιεδάδ, του Χάμες Ροντρίγκες που δεν υπολογίζεται, αλλά κι εκείνα των Λούκας Βάθκεθ και Μπραχίμ Ντίαθ.

Ουσιαστικά, μ' αυτό τον τρόπο ο Φλορεντίνο Πέρεθ επιχειρεί να μειώσει το οικονομικό αντίτιμο της συμφωνίας, αφού εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού είναι δεδομένο πως θα αλλάξουν αρκετά πράγματα σε μεταγραφικό επίπεδο. Αξίζει να σημειωθεί πως -προ κορονοϊού- η αγγλική ομάδα ζητούσε περίπου 90.000.000 ευρώ για την παραχώρηση του Πογκμπά. Ποσό που, τη δεδομένη στιγμή, φαντάζει... απλησίαστο.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ