Η κόντρα μεταξύ Καρίμ Μπενζεμά και Ματιέ Βαλμπουενά δεν λέει να ξεθυμάνει, με τον φορ της Ρεάλ να προσθέτει ένα ακόμα επεισόδιο μιλώντας με απαξιωτικά λόγια για τον άσο του Ολυμπιακού.

Είναι συμπατριώτες και για κάποιο διάστημα συνυπήρχαν στην εθνική Γαλλίας, όμως όλα αυτά δεν παίζουν πλέον κανένα ρόλο για τους Καρίμ Μπενζεμά και Ματιέ Βαλμπουενά.

ADVERTISING

Και αυτό γιατί ανάμεσά τους υπάρχει πλέον μία άβυσσος που δημιουργήθηκε όταν ο Μπενζεμά βρέθηκε κατηγορούμενος πριν μερικά χρόνια για συμμετοχή στον εκβιασμό του συμπατριώτη του μέσω ενός ερωτικού video.

Inline Image

Πλέον, οι δυο παίκτες ούτε που θέλουν να γνωρίζουν ο ένας για την ύπαρξη του άλλου και αυτό αποδείχτηκε περίτρανα και σε ένα Live που θέλησε να κάνει μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram ο Μπενζεμά, με ερώτηση που του έγινε για τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού να τον εξοργίζει...

ADVERTISING

"Δεν ξέρω που είναι ο Ματιέ. Πιθανότατα κάπου στο βάθος της θάλασσας. Δεν ξέρω που είναι ο Βαλμπουενά. Στην γνωστή ιστορία, ο μοναδικός που γνωρίζει τι έγινε πραγματικά είναι εκείνος. Δεν είπε όμως τα πράγματα όπως συνέβησαν", είπε μεταξύ άλλων ο στράικερ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το σχόλιο του Μπενζεμά για τον Βαλμπουενά