ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ριβάλντο για Καβάνι: "Καλύτερα να πάει Ατλέτικο παρά στην Ίντερ"

Former FC Barcelona player Rivaldo runs during a friendly soccer match between FC Barcelona legends and Manchester United legends at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Friday, June, 30, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Former FC Barcelona player Rivaldo runs during a friendly soccer match between FC Barcelona legends and Manchester United legends at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Friday, June, 30, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Ριβάλντο θέλησε με δηλώσεις του να αποτρέψει τον Έντινσον Καβάνι να πάει στην Ίντερ, προτείνοντάς του την Ατλέτικο Μαδρίτης ως τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του μετά την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν δείχνει διάθεση να επεκτείνει το συμβόλαιο του Έντινσον Καβάνι και τη νέα σεζόν και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από Γαλλία αλλά και Ισπανία και Ιταλία, οι δύο ομάδες που είναι διατεθειμένες να κοντραριστούν μέχρι τελικής πτώσης για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Ίντερ.

Ο ίδιος ο "Matador" δεν έχει πάρει προς το παρόν θέση για την επόμενη ομάδα του, με τον Ριβάλντο να σπεύδει πάντως να του δώσει τα φώτα του, προτείνονοντάς του να πάει στην Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε όπου "του ταιριάζει περισσότερο" παρά να γυρίσει στην Ιταλία για να φορέσει αυτή τη φορά της νερατζούρα φανέλα μετά από εκείνη της Νάπολι.

"Υπάρχουν φήμες για διαπραγματεύσεις του με την Ίντερ, αλλά ο Καβάνι θα πρέπει να συνεχίσει να σκέφτεται την προοπτική της Ατλέτικο.

PSG's Edinson Cavani, left, celebrates after his teammate Marquinhos scores against Bordeaux during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Bordeaux at the Parc des Princes stadium in Paris, Sunday Feb. 23, 2020. (AP Photo/Christophe Ena)
PSG's Edinson Cavani, left, celebrates after his teammate Marquinhos scores against Bordeaux during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Bordeaux at the Parc des Princes stadium in Paris, Sunday Feb. 23, 2020. (AP Photo/Christophe Ena) AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Θα ήταν ωραίο για εκείνον, καθώς θα πήγαινε να παίξει σε έναν σύλλογο που παλεύει κάθε χρόνο για να κατακτήσει την La Liga και είναι πάντα σίγουρο πως θα παίζει και θα είναι ανταγωνιστική στο Champions League" , τόνισε ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας του 1999, για να προσθέσει αναφορικά με τον Ουρουγουανό στράικερ μιλώντας στην As:

"Είμαι βέβαιος πως στον Σιμεόνε θα άρεσε να έχει έναν παίκτη όπως ο Καβάνι στο ρόστερ του. Η Ατλέτικο θα ήταν μία εξαιρετική ομάδα για να τελειώσει την καριέρα του. Ίσως να είναι καλύτερη επιλογή από το να επιστρέψει στην Ιταλία για να υπογράψει στην Ίντερ".

Σημειώνεται πως σε περίπτωση που οι ροχιμπλάνκος κάνουν το κόλπο γκρόσο και αποκτήσουν τον Καβάνι, χωρίς να διώξουν κάποιον από τους υπάρχοντες επιθετικούς τους, θα δημιουργήσουν μία ισχυρή τετράδα στη γραμμή κρούσης, έχοντας ήδη στο δυναμικό τους τον Άλβαρο Μοράτα, τον Ντιέγκο Κόστα και τον Ζοάο Φέλιξ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ