ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρίβερ Πλέιτ: Θέλει να "δέσει" τον Σκόκο με νέο συμβόλαιο

River Plate's Ignacio Scocco celebrates scoring against Boca Juniors during the Supercopa Argentina final match in Mendoza, Argentina, Wednesday, March 14, 2018.(AP Photo/Marcelo Ruiz)
River Plate's Ignacio Scocco celebrates scoring against Boca Juniors during the Supercopa Argentina final match in Mendoza, Argentina, Wednesday, March 14, 2018.(AP Photo/Marcelo Ruiz) AP

Το συμβόλαιο του Νάτσο Σκόκο με την Ρίβερ Πλέιτ εκπνέει το καλοκαίρι και σύμφωνα με αργεντίνικα Μέσα ο παίκτης έχει δεχτεί πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας του με την ομάδα του Μαρσέλο Γκαγιάρδο.

Ο αγαπημένος "υδραυλικός" των φιλάθλων της ΑΕΚ έχει μπει στους τελευταίους έξι μήνες του συμβολαίου του με την Ρίβερ Πλέιτ και πριν από μερικές εβδομάδες παρουσιαζόταν ως σίγουρο ότι θ' αποχωρήσει από το αργεντίνικο κλαμπ για πάει στην Νιούελς και να κλείσει την καριέρα του.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Λατινική Αμερική ο 34χρονος winger έχει στα χέρια του πρόταση από την Ρίβερ για να συνεχίσουν μαζί έως το 2022. Από την πλευρά του ο Αργεντινός φέρεται να ζήτησε προθεσμία 60 ημερών για ν' απαντήσει στη διοίκηση.

Ο Σκόκο, πρόσφατα, σε συνέντευξή του δήλωσε πως δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει κι αυτό διότι πρέπει να συζητήσει με την οικογένειά του όλες τις λεπτομέρειες. Ο πρώην παίκτης της Ένωσης πιστεύει ότι επειδή έχει μπει στην τελευταία στροφή της καριέρας του δεν χρειάζεται να πάρει κάποια βιαστική απόφαση για το μέλλον του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ