ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρόμα: Περνά ιατρικές εξετάσεις και υπογράφει ο Πολιτάνο

Inter Milan's Matteo Politano celebrates after scoring his side's opening goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and Spal at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, March 10, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan's Matteo Politano celebrates after scoring his side's opening goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and Spal at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, March 10, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο Ματέο Πολιτάνο βρίσκεται στη Ρώμη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στη Ρόμα, με τον Λεονάρντο Σπινατσόλα να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο και να υπογράφει στην Ίντερ.

Στη Ρόμα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ματέο Πολιτάνο. Ο ποδοσφαιριστής της Ίντερ που αποκτήθηκε την περσινή χρονιά από τη Σασουόλο δεν έβρισκε χρόνο συμμετοχής υπό τις οδηγίες του Αντόνιο Κόντε, με αποτέλεσμα να παραχωρηθεί στους Ρωμαίους.

Ο 25χρονος αριστεροπόδαρος εξτρέμ βρίσκεται στην "Αιώνια Πόλη" για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του, με τον Λεονάρντο Σπινατσόλα να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο και να καταλήγει στους "νερατζούρι" ως αντάλλαγμα. Ο Πολιτάνο επιστρέφει σπίτι του, αφού προέρχεται από τα τμήματα υποδομής των "τζιαλορόσι" με σκοπό να καλύψει το κενό του Νικολό Τζανιόλο που έπαθε ρήξη χιαστών και θα μείνει εκτός γηπέδων για τους επόμενους έξι μήνες.

Στο deal συμπεριλαμβάνεται και ένα ποσό που θα καρπωθούν οι "νερατζούρι" για την παραχώρηση του Πολιτάνο, το οποίο όμως δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ