ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρονάλντο: "Γιατί αυτό το λένε ποδόσφαιρο;"

Former Brazilian soccer star Ronaldo Luis Nazario waves to the crowd before a conference of the World Football summit in Madrid, Spain, Tuesday, Sept. 25, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Former Brazilian soccer star Ronaldo Luis Nazario waves to the crowd before a conference of the World Football summit in Madrid, Spain, Tuesday, Sept. 25, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Ρονάλντο αποτελεί έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς στην ιστορία του ποδοσφαίρου και δεν έχασε την ευκαιρία να εκφράσει τις απορίες του σχετικά με το αμερικάνικο ποδόσφαιρο.

Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος επιθετικός δεν μπορεί να καταλάβει για ποιον λόγο οι Αμερικανοί θεωρούν το συγκεκριμένο άθλημα ποδόσφαιρο.

Μάλιστα το "φαινόμενο" έκανε σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτήν ανέβασε μία φωτογραφία του στην οποία απεικονίζεται να κρατάει μία μπάλα αμερικάνικου ποδοσφαίρου και τη συνόδευσε με το παρακάτω σχόλιο:

"Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί αυτό το σπορ το ονομάζουν ποδόσφαιρο, αν αυτό δεν είναι μπάλα και δεν παίζεται με τα πόδια;".

Δείτε την ανάρτησή του:

Photocredits: AP/Manu Fernandez

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ