ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρωσία: Ο Σιρόκοφ ξυλοκόπησε διαιτητή για μία κόκκινη κάρτα

Ρωσία: Ο Σιρόκοφ ξυλοκόπησε διαιτητή για μία κόκκινη κάρτα

Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ρωσίας, Ρομάν Σιρόκοφ, ξυλοκόπησε άγρια διαιτητή σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, επειδή του έδειξε κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία. (VIDEO)

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Ρωσία με πρωταγωνιστή τον πρώην αρχηγό της Εθνικής ομάδας, Ρομάν Σιρόκοφ. Ο 39χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Ζενίτ και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έστειλε στο νοσοκομείο έναν διαιτητή ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, καθώς τον ξυλοκόπησε άγρια.

Συγκεκριμένα, ο Σιρόκοφ διαμαρτυρήθηκε για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στην ομάδα του από τον διαιτητή Ντασένκο. Μάλιστα, ο Ρώσος φαίρεται να απείλησε τον ρέφερι του αγώνα δείχνοντάς του την γροθιά του αν του δοθεί κόκκινη κάρτα.

Τελικά, ο Ντασένκο τον απέβαλε με αποτέλεσμα, ο Σιρόκοφ να του επιτεθεί άγρια με κλωτσιές και γροθιές. Ο διαιτητής κατέληξε στα επείγοντα του νοσοκομείου με εμφανή τραύματα στο κεφάλι.

"Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό, λένε. Έτσι, θα συνεχίσουμε να κάνουμε την δουλειά μας. Μου έβαλαν ράμματα παντού, έκανα αρκετές εξετάσεις" ανέφερε ο ερασιτέχνης διαιτητής.

Ο Σιρόκοφ έχει αγωνιστεί με την Εθνική Ρωσίας σε Μουντιάλ, αλλά και Euro, μετρώντας 57 εμφανίσεις με το εθνόσημο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ