Ο Φερνάντο Σάντος, με ανάρτηση στα social media, ευχαρίστησε τον κόσμο για τα συλλυπητήρια για το χαμό της μητέρας του, ενώ τόνισε πως είναι τραυματικό να μην μπορεί να πει το ύστατο χαίρε εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί με την πανδημία του κορονοϊού.

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Φερνάντο Σάντος καθώς η μητέρα του Ομοσπονδιακού τεχνικού της Πορτογαλία, Μαρία ντε Λούρδες απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών. Η εκλιπούσα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, τα οποία δεν κατάφερε να νικήσει, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή.

ADVERTISING

Λίγες ημέρες μετά την είδηση του θανάτου της, ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδας ευχαρίστησε τον κόσμο για τα συλλυπητήρια μέσω ανάρτησης στα social media, ενώ τόνισε πως είναι τραυματικό να μην μπορεί να πει το ύστατο χαίρε εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί με την πανδημία του κορονοϊού.

"Για άλλη μια φορά είμαι εδώ για να σας ευχαριστήσω όλους για τη συμπαράστασή σας και τα μηνύματά σας για τη μητέρα μου.

Το σώμα της μπήκε χθες στο χώμα, αλλά έχω την βεβαιότητα ότι η ψυχή της θα αναπαυθεί στα χέρια του ΠΑΤΕΡΑ. Θα πρέπει να σας εξομολογηθώ ότι εξαιτίας των περιορισμών που επιβάλλει η πανδημία ο μη αποχαιρετισμός είναι τραυματικός.

ADVERTISING

Για αυτόν τον λόγο να προσέχετε ώστε γρήγορα να βγούμε από όλη αυτή την κατάσταση.

Μια δυνατή αγκαλιά", αναφέρει το συγκινητικό μήνυμα του Σάντος.

Η ανάρτηση του Φερνάντο Σάντος

Photo Credits: AP Photo/Darko Vojinovic