ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Sky Sports: Συμφωνία Μπαρτσελόνα - Γιουβέντους για Αρτούρ, κλωτσάει ο Βραζιλιάνος

Barcelona's Arthur during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valencia CF at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Sep. 14, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Arthur during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valencia CF at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Sep. 14, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) AP PHOTO/JOAN MONFORT

Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα σύμφωνα με το Sky Sports έδωσαν τα χέρια αντί 80.000.000 ευρώ για τη μετακίνηση του Αρτούρ από τη δεύτερη στην πρώτη. Ο Βραζιλιάνος κλωτσάει και θέλει να συνεχίσει στους μπλαουγκράνα.

Συμφωνία με το βρετανικό δίκτυο, Sky Sports, η Γιουβέντους έχει βρει τη χρυσή τομή με την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Αρτούρ αντί 80.000.000 ευρώ.

Το ενδιαφέρον των μπιανκονέρι για τον Βραζιλιάνο μέσο, έτσι κι αλλιώς, δεν είναι νέο. Μπορεί όμως οι δυο ομάδες να έχουν συμφωνήσει - πάντα με βάση το βρετανικό ρεπορτάζ - ωστόσο ο 23χρονος... κλωτσάει.

Ο Αρτούρ δεν θέλει να μετακομίσει στο Τορίνο παρά το γεγονός ότι η Γηραιά Κυρία του προτείνει πάνω από τις διπλάσιες απολαβές (στην Μπαρτσελόνα λαμβάνει 3.000.000 ευρώ με τα μπόνους, η Γιουβέντους του προτείνει 7.000.000 ευρώ με τα μπόνους).

Σύμφωνα με τα ισπανικά και ιταλικά media ο Αρτούρ θεωρεί ότι καλύτερη εξέλιξη στην καριέρα του αυτή τη στιγμή είναι η παραμονή στους μπλαουγκράνα. Σε κάθε περίπτωση η ιταλική ομάδα επιμένει και αναμένεται να εντείνει το πρέσινγκ τις επόμενες ημέρες.

Photo credits: AP Images

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ