ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στέλνουν τον Κόντε στον Ερυθρό Αστέρα οι Σέρβοι

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / SUPERLEAGUE/ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΚΟΝΤΕ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / SUPERLEAGUE/ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΚΟΝΤΕ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δημοσιεύματα στη Σερβία θέλουν τον Πέδρο Κόντε να υπογράφει άμεσα στον Ερυθρό Αστέρα, μόνο τις συζητήσεις επιβεβαιώνουν οι "ερυθρόλευκοι" του Βελιγραδίου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "mozzartsport.com", ο Ερυθρός Αστέρας του Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την απόκτηση του Πέδρο Κόντε.

Οι Σέρβοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι το deal μεταξύ των συλλόγων έχει κλείσει στις 600.000 ευρώ μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις, ποσό το οποίο θα καταβληθεί στον ΠΑΣ σε δύο δόσεις, με τον Ισπανό φορ να φτάνει άμεσα στο Βελιγράδι για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Οι άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα ωστόσο δεν επιβεβαιώνουν την ύπαρξη οριστικής συμφωνίας, παρά μόνο το γεγονός ότι πράγματι βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις των τριών πλευρών για την μεταγραφή του Πέδρο Κόντε.

Ο σύλλογος του Βελιγραδίου ψάχνει την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής και ο Ισπανός φορ είναι η πρώτη επιλογή του τεχνικού επιτελείου, ωστόσο σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στον Ερυθρό Αστέρα, η μεταγραφή δεν είναι "τελειωμένη", έστω κι αν υπάρχει αισιοδοξία πως σύντομα θα ολοκληρωθεί.

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ