ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην εθνική Καμερούν οι Ζέεντορφ και Κλάιφερτ

Deportivo's coach Clarence Seedorf appears during a Spanish La Liga soccer match between Deportivo and Barcelona at the Riazor stadium in A Coruna, Spain, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Lalo R. Villar)
Deportivo's coach Clarence Seedorf appears during a Spanish La Liga soccer match between Deportivo and Barcelona at the Riazor stadium in A Coruna, Spain, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Lalo R. Villar) AP

Ο Κλάρενς Ζέεντορφ ήρθε σε συμφωνία με την Ομοσπονδία του Καμερούν προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας, διαδεχόμενος τον Ούγκο Μπρόος. Βοηθός του Ολλανδού τεχνικού ο Πάτρικ Κλάιφερτ.

Νέο κεφάλαιο στην προπονητική καριέρα του Κλάρενς Ζέεντορφ. Ο παλαίμαχος μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μίλαν ήρθε σε συμφωνία με τους διοικούντες την Ομοσπονδία του Καμερούν προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας τς χώρας.

Ο 42χρονος προπονητής διαδέχεται τον Ούγκο Μπρόος στον πάγκο, ενώ θα έχει ως βοηθό τον πρώην συμπαίκτη του στην εθνική Ολλανδίας, Πάτρικ Κλάιφερτ. Όσον αφορά στη χρονική διάρκεια της συνεργασίας των δύο πλευρών, αναμένεται να γίνει γνωστή τις προσεχείς ημέρες.

Ο Ζέεντορφ αποτέλεσε την πρώτη εναλλακτική ύστερα από το "ναυάγιο" στις διαπραγματεύσεις με τον Σβέν Γκόραν Έρικσον. Την περσινή σεζόν ο Ολλανδός τεχνικός κάθισε στον πάγκο της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, την οποία δεν κατάφερε να διατηρήσει στη La Liga.

Κατά το παρελθόν έχει προπονήσει τη Μίλαν (2014) και την κινεζική Shenzhen F.C. (2016).

Photo Credits: AP Photo/Lalo R. Villar

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ