ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Περούτζια ο Σουάρες για την ιταλική υπηκοότητα

Στην Περούτζια ο Σουάρες για την ιταλική υπηκοότητα

Ο Λουίς Σουάρες βρίσκεται στην Περούτζια προκειμένου να περάσει από εξετάσεις στο Πανεπιστήμιο της πόλης για να αποκτήσει την ιταλική υπηκοότητα. Έντονη φημολογία για συμφωνία της Γιουβέντους με τον Ουρουγουανό επιθετικό.

Στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στην Περούτζια βρίσκεται ο Λουίς Σουάρες για να δώσει εξετάσεις στο Πανεπιστήμιο της πόλης για την απόκτηση της ιταλικής υπηκοότητας.

Πλήθος δημοσιογράφων βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της Περούτζια, αφού οι πληροφορίες που θέλουν τον Ουρουγουανό επιθετικό να συνεχίσει την καριέρα του στη Γιουβέντους γίνονται όλο και πιο έντονες.

Σε περίπτωση που ο 33χρονος επιθετικός αποκτήσει το ιταλικό διαβατήριο, θα είναι πιο εύκολο για τη "Γιούβε" να προχωρήσει στην απόκτησή του, αφού δεν θα καταλαμβάνει θέση ξένου. Βέβαια, τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα που ανέφεραν πως ο Έντιν Τζέκο έχει αποκτήσει προβάδισμα προκειμένου να καλύψει το κενό του Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται να είναι απλά μία κίνηση τακτικής από τους "μπιανκονέρι" προκειμένου να τον πάρουν με το χαμηλότερο δυνατό κόστος ή ως ελεύθερο.

Δείτε σε video την άφιξη του Ουρουγουανού φορ:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ