ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην pole position για Πούλισιτς η Τσέλσι

Dortmund's Christian Pulisic celebrates after he scored his side's second goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and TSG Hoffenheim in Dortmund, Germany, Saturday, Dec. 16, 2017. Dortmund defeated Hoffenheim with 2-1. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's Christian Pulisic celebrates after he scored his side's second goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and TSG Hoffenheim in Dortmund, Germany, Saturday, Dec. 16, 2017. Dortmund defeated Hoffenheim with 2-1. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Σε αντικείμενο του πόθου εξελίσσεται ο Κρίστιαν Πούλισιτς, καθώς απεικονίζεται στο μεταγραφικό κάδρο top class συλλόγων της Ευρώπης, ωστόσο η Τσέλσι φαίνεται να κόβει πρώτη το νήμα της απόκτησής του 19χρονου winger.

Ουρά για τα ποδοσφαιρικά χαρίσματα του Κρίστιαν Πούλισιτς σχηματίζουν μεγαθήρια της "Γηραιάς Ηπείρου" , όμως η Τσέλσι φέρεται να σέρνει πρώτη τον χορό της απόκτησης του Αμερικανού άσου, αποκτώντας προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών της.

Όπως υποστηρίζει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας "Daily Mail", η Μπορούσια Ντόρτμουντ σκέφτεται να βγάλει στο "σφυρί" τον ταλαντούχο εξτρέμ, προλαβαίνοντας να δει το... χρώμα του χρήματος, προτού εκπνεύσει το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, οι "μπλε" του Λονδίνου διατηρούν τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του εκκολαπτόμενου σταρ των "κιτρινόμαυρων" της Βεστφαλίας, κερδίζοντας τη μάχη με έπαθλο τα... πόδια του 19χρονου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ελπιδοφόρος winger, αν και δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2020 από τον γερμανικό σύλλογο, επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στο Νησί, όπως έχει δηλώσει κατά το παρελθόν, εκπληρώνοντας το παιδικό του όνειρο να πατήσει το χορτάρι των γηπέδων της Premier League.

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ