ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στις έδρες των ομάδων οι ρεβάνς Champions League και Europa League

Barcelona's Lionel Messi, center, dribbles past Napoli's Piotr Zielinski, right, and Napoli's Lorenzo Insigne during the Champions League, Round of 16, first-leg soccer match between Napoli and Barcelona, at the San Paolo Stadium in Naples, Italy, Tuesday, Feb. 25, 2020. (AP Photo/Andrew Medichini)
Barcelona's Lionel Messi, center, dribbles past Napoli's Piotr Zielinski, right, and Napoli's Lorenzo Insigne during the Champions League, Round of 16, first-leg soccer match between Napoli and Barcelona, at the San Paolo Stadium in Naples, Italy, Tuesday, Feb. 25, 2020. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Η UEFA επισημοποίησε ότι οι ρεβάνς των ματς σε Champions League και Europa League - του Ολυμπιακού με τη Γουλβς στο Μολινό - θα διεξαχθούν ως ήταν προγραμματισμένο στις έδρες των ομάδων. Στη Γερμανία, σε μονό ματς τα Ίντερ - Χετάφε και Σεβίλλη - Ρόμα.

Η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Γουλβς θα γίνει στο Μολινό, την έδρα των λύκων, όπως έκανε γνωστό το μεσημέρι της Πέμπτης (9/7) ο Κώστας Βερνίκος, υπεύθυνος διεθνών σχέσεων των Πειραιωτών.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας η UEFA επισημοποίησε με ανακοίνωσή της ότι οι ρεβάνς των ματς των δυο ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων θα διεξαχθούν ως ήταν προγραμματισμένο στις έδρες των ομάδων.

Αυτό σημαίνει ότι για το Champions League η Σίτι θα υποδεχθεί στο Μάντσεστερ τη Ρεάλ, η Μπάγερν στο Μόναχο την Τσέλσι, η Γιουβέντους στο Τορίνο τη Λιόν και η Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη τη Νάπολι.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία, παράλληλα, έκανε γνωστό ότι οι αγώνες που έχουν απομείνει να γίνουν στις δυο διοργανώσεις θα διεξαχθούν οριστικά χωρίς θεατές.

Όσον, δε, αφορά στο Europa League τα ματς της Ίντερ με τη Χετάφε και τη Σεβίλλης με τη Ρόμα θα είναι μονά όπως είχε γίνει ήδη γνωστό και θα διεξαχθούν στη Γερμανία (δεν είχαν διεξαχθεί τα πρώτα ματς καθώς είχε προλάβει ο... κορονοϊός).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΤΣ ΣΕ CHAMPIONS LEAGUE:

Ρεάλ - Μάντσεστερ 1-2

Τσέλσι - Μπάγερν 0-3

Λιόν - Γιουβέντους 1-0

Νάπολι - Μπαρτσελόνα 1-1

*Έχουν προκριθεί οι Παρί Σεν-Ζερμέν, Αταλάντα, Ατλέτικο και Λειψία

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΤΣ ΣΕ EUROPA LEAGUE

Μπασακσεχίρ - Κοπεγχάγη 1-0

Ολυμπιακός - Γουλβς 1-1

Ρέιντζερς - Λεβερκούζεν 1-3

Βόλφσμπουργκ - Σαχτάρ 1-2

Άιντραχτ - Βασιλεία 0-3

ΛΑΣΚ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-5

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Europa League: Με VAR από τους ομίλους η σεζόν 2021/22
UEFA: "Χωρίς θεατές οι αγώνες σε Champions League και Europa League"
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ