ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο αεροπλάνο για Λονδίνο ο Ιγκουαΐν, στο Μιλάνο ο Πιάτεκ για την Μίλαν

Στο αεροπλάνο για Λονδίνο ο Ιγκουαΐν, στο Μιλάνο ο Πιάτεκ για την Μίλαν

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν μπήκε σε αεροπλάνο για το Λονδίνο για να υπογράψει στην Τσέλσι ενώ την ίδια ώρα ο Κρίστοφ Πιάτεκ περνάει από ιατρικά τεστ πριν ανακοινωθεί από την Μίλαν (VIDEOS).

Η 23η Ιανουαρίου φαίνεται πως θα είναι ημέρα ανακοινώσεων τόσο για την Τσέλσι όσο και για την Μίλαν, με τις δύο ομάδες να είναι έτοιμες να ανακοινώσουν τα νέα τους αποκτήματα για την επιθετική τους γραμμή.

Μετά από έξι μήνες ως δανεικός στην Μίλαν (και μόλις 4 γκολ στο ενεργητικό του) ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν πήρε την απόφαση να αφήσει το "Σαν Σίρο" και το πρωί της Τετάρτης μπήκε σε ιδιωτικό τζετ με προορισμό το Λονδίνο, με την Τσέλσι να τον περιμένει για να πέσουν οι υπογραφές.

Οι "μπλε" έχουν συμφωνήσει από την περασμένη εβδομάδα με την Γιουβέντους για το δανεισμό του "Πιπίτα" μέχρι το τέλος της σεζόν έναντι 9.000.000 ευρώ ενώ αν πιάσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών και πετύχει τους στόχους που έχουν τεθεί από τους Λονδρέζους θα αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή το ερχόμενο καλοκαίρι.

Την ίδια ώρα η Μίλαν μετράει αντίστροφα για να ανακοινώσει το διάδοχό του στη γραμμή κρούσης, με τον Κρίστοφ Πιάτεκ να υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις από το πρωί της Τετάρτης πριν υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους "ροσονέρι".

Ο Πολωνός στράικερ εντυπωσίασε στο πρώτο μισό της σεζόν στην Serie A όπου πέτυχε 13 γκολ και οι Μιλανέζοι έσπευσαν να τον κλείσουν μετά το διαζύγιο με τον Ιγκουαΐν, συμφωνώντας να δώσουν το ποσό των 35.000.000 ευρώ στους Γενοβέζους.

Σημειώνεται πως ο Πιάτεκ θα κάνει το ντεμπούτο του -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- στο ματς κόντρα στην Νάπολι το βράδυ του Σαββάτου, ενώ από την πλευρά της η Τσέλσι δεν πρόλαβε να δηλώσει τον Ιγκουαΐν για τον ημιτελικό League Cup με την Τότεναμ (όπως θα ήθελε) και λογικά θα είναι στη διάθεση του Σάρι για τον αγώνα Κυπέλλου με την Σέφιλντ Γουένσντεϊ την ερχόμενη Κυριακή.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ