ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στραματσόνι: "Ηγέτης ο Λέτο"

Στραματσόνι: "Ηγέτης ο Λέτο"
EUROKINISSI

Ο Αντρέα Στραματσόνι θα έχει τον Σεμπαστιάν Λέτο στο πλευρό του στον πάγκο της ιρανικής Εστεγκχάλ και εξήγησε τους λόγους που επέλεξε να τον εντάξει στο επιτελείο του.

Στο Ιράν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αντρέα Στραματσόνι, αφού φαίνεται πως δεν πτοείται από τις γεωπολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών. Ο Αντρέα Στραματσόνι συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εστεγκχάλ, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.

Ο Στραματσόνι συμπεριέλαβε στο επιτελείο του έναν γνωστό από τον Παναθηναϊκό, τον Σεμπαστιάν Λέτο. Ο "Σέμπα" σταμάτησε το ποδόσφαιρο και θα ασχοληθεί με την προπονητική, αποδεχόμενος την πρόταση του Στραματσόνι να δουλέψει ως βοηθός του.

Ο Στραματσόνι μίλησε στην ιστοσελίδα "Tuttomercato" για τη νέα περιπέτεια του, ο Στραματσόνι αιτιολόγησε την επιλογή του Αργεντινού, εξηγώντας τι του είχε κάνει εντύπωση από τη συνεργασία τους στον Παναθηναϊκό:

"Δούλεψα με τον Σεμπάστιαν Λέτο για δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό. Ήταν ηγέτης για την ομάδα και είχε τη δυνατότητα να βοηθά τον προπονητή μέσα από τον αγωνιστικό χώρο. Διατηρήσαμε επαφή μετά τον Παναθηναϊκό και ολοκλήρωσε την καριέρα του πέρυσι. Ήξερα ότι είχε πάρει δίπλωμα προπονητή στην Κατάνια και πιστεύω ότι θα είναι μεγάλη βοήθεια για μένα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ