ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super Cup Ισπανίας: Στη Σαουδική Αραβία χωρίς περιορισμούς για γυναίκες

Super Cup Ισπανίας: Στη Σαουδική Αραβία χωρίς περιορισμούς για γυναίκες

Οι ημιτελικοί του Super Cup Ισπανίας θα πραγματοποιηθούν στην Σαουδική Αραβία. Τα μας θα παρακολουθήσουν οι γυναίκες χωρίς περιορισμούς στις θέσεις και στην ενδυμασία τους. Ξεχωρίζει το Μπάρτσα - Ατλέτικο.

Το final four του ισπανικού Super Cup θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 12 Ιανουαρίου. Η χώρα διεξαγωγής θα είναι η Σαουδική Αραβία, κατόπιν συμφωνίας με την ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου. Αυτό, βέβαια, που ξεπερνάει το ποδόσφαιρο είναι άλλο.

Τους αγώνες Βαλένθια - Ρεάλ (8 Ιανουαρίου) και Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο (9 Ιανουαρίου) θα παρακολουθήσουν γυναίκες. Οι αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν στο King Abdullah Sports City χωρητικότητας 62.000 θέσεων και θα επιτραπεί η είσοδος στις γυναίκες οι οποίες θα μπορούν να κάτσουν όπου θέλουν στις κερκίδες και θα φορούν επίσης ό,τι είναι της αρεσκείας τους χωρίς κανένα περιορισμό.

Η συμφωνία της ισπανικής ομοσπονδίας με την Σαουδική Αραβία είναι για τρία χρόνια και οι Άραβες θα πληρώσουν για κάθε ένα έτος 40 εκατ. ευρώ. Ισπανοί και Άραβες συμφώνησαν στα πάντα με την ευρωπαϊκή χώρα να μην δίνει το ΟΚ έως οι Σαουδάραβες να δώσουν τα χέρια και για την ελεύθερη είσοδο των γυναικών.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ