ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συγκλονίζει η μητέρα που πάει στο γήπεδο τον αυτιστικό γιο της

Συγκλονίζει η μητέρα που πάει στο γήπεδο τον αυτιστικό γιο της

Η Σίλβια Γκρέκο αποτελεί πλέον την πιο γνωστή οπαδό της Παλμέιρας καθώς πηγαίνει σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια μαζί με τον αυτιστικό γιο της και του περιγράφει τι συμβαίνει καθώς ο μικρός αντιμετωπίζει πρόβλημα και με την όρασή του.

Στα 56 της χρόνια η οπαδός της Παλμέιρας φροντίζει να κάνει τα πάντα ούτως ώστε να είναι χαρούμενο το παιδί της. Σε αυτές τις δραστηριότητες περιλαμβάνεται και το γήπεδο.

Η Σίλβια Γκρέκο έγινε γνωστή σε ολόκληρη τη Βραζιλία όταν η κάμερα της τηλεόρασης την έδειξε στις εξέδρες του Allianz Parque μαζί με τον αυτιστικό γιο της. Ο μικρός αντιμετωπίζει και προβλήματα με την όρασή του. Αυτός είναι και ο λόγος που η μητέρα του, του περιγράφει όλα όσα συμβαίνουν στο χορτάρι, αλλά και την ατμόσφαιρα που επικρατεί.

Μάλιστα η 56χρονη σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο το παιδί της αγάπησε την ομάδα από το Σάο Πάουλο:

" Κάποια στιγμή καταφέραμε να δούμε από κοντά τον Νεϊμάρ που είναι ο αγαπημένος του ποδοσφαιριστής. Ο Νεϊμάρ τον σήκωσε στα χέρια του και ο γιος μου κατάλαβε ότι ήταν εκείνος αφού επεξεργάστηκε τα μαλλιά του. Τότε τον ρώτησα τι ομάδα υποστήριζε μικρός και μου είπε ότι ήταν Παλμέιρας! Είπα στο παιδί μου ότι πρέπει να γίνει κι αυτός την ίδια ομάδα με το ίνδαλμά του".

Συγκλονίζει η μητέρα που πάει στο γήπεδο τον αυτιστικό γιο της
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ