ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τεσσάρα και κορυφή η Σλόβαν πριν τον ΠΑΟΚ

Τεσσάρα και κορυφή η Σλόβαν πριν τον ΠΑΟΚ

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας συνέτριψε με 4-0 εκτός έδρας τη Σέρεντς και παράμεινε μαζί με τη Ζίλινα στην κορυφή του σλοβακικού πρωταθλήματος πριν το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ (22/8, 22:00) για τα playoffs του Europa League.

Η Σλόβαν ετοιμάζεται για τα διπλά ματς με τον ΠΑΟΚ (22/8, 22:00 το πρώτο ματς στην Μπρατισλάβα, 29/8, 20:00 η ρεβάνς στην Τούμπα) στο πλαίσιο των playoffs του Europa League και τρέχει απόλυτο νικών στο πρωτάθλημα Σλοβακίας.

Συνέτριψε με 4-0 τη Σέρεντς και πέτυχε την πέμπτη της νίκη στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές. Έτσι συνεχίζει να μοιράζεται μαζί με τη Ζίλινα την κορυφή. Το σκορ άνοιξε ο Μπάιριτς στο 25ο λεπτό, ενώ ο Σουχότσκι στο 42' έκανε το 0-2.

Ο Σπόραρ στο 65' διεύρυνε κι άλλο το προβάδισμα της προσεχούς αντιπάλου του Δικεφάλου, ενώ ο Ραφαέλ Ρατάο στο δεύτερο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η σύνθεση της Σλόβαν: Σούλα, Άπαου, Αμπένα (71' Γκούζμιτς), Μπάιριτς, Σουχότσκι, Νόνο, Ράμπιου, Ντανιέλ, Στρέλετς, Τσάβριτς (78' Ρατάο), Σπόραρ (69' Λιούμπιτσιτς)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ