ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέλουν να προτείνουν τον Κασίγιας για πρόεδρο της Ισπανικής Ομοσπονδίας

Spanish goalkeeper Iker Casillas talks to journalists outside a hospital in Porto, Portugal, Monday, May 6, 2019. Veteran goalkeeper Iker Casillas had a heart attack during a training session with his Portuguese club FC Porto and was hospitalized May 1. (AP Photo/Luis Vieira)
Spanish goalkeeper Iker Casillas talks to journalists outside a hospital in Porto, Portugal, Monday, May 6, 2019. Veteran goalkeeper Iker Casillas had a heart attack during a training session with his Portuguese club FC Porto and was hospitalized May 1. (AP Photo/Luis Vieira) AP

Τον Ίκερ Κασίγιας θέλει να προτείνει για πρόεδρο της ισπανικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπες.

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ισπανικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα διεξαχθούν τον ερχόμενο Μάρτιο, με τον πρόεδρο της La Liga, Χαβιέρ Τέμπες να θέλει να βάλει το όνομα του Ίκερ Κασίγιας στους υποψήφιους.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας που ακόμα δεν έχει επιστρέψει στην αγωνιστική δράση έπειτα από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε με την καρδιά του σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα γάντια του και να αποχαιρετήσει τα γήπεδα.

Σύμφωνα με το "El Partidazo" ο Τέμπες θεωρεί πως μόνο ο "Άγιος Ίκερ" μπορεί να σταθεί απέναντι στον Ρουμπιάλες για την προεδρεία και προσπαθεί να πείσει τον Κασίγιας, καθώς εάν δεν κατέβει στις εκλογές, τότε αυτόματα ο Ρουμπιάλες θα επανεκλεγεί για την περίοδο 2020-2024.

Πάντως, στην Ισπανία αναφέρουν πως ο 38χρονος τερματοφύλακας σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να κατέβει στις εκλογές και να διεκδικήσει τη θέση του προέδρου στην Ομοσπονδία.

Photo Credits: AP / Luis Vieira

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ