ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το δίλημμα του Τζέραρντ για το ποια ομάδα μισεί περισσότερο

Rangers' manager Steven Gerrard stands prior to the start of the Europa League group G soccer match between Rangers and Young Boys at the Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Thursday, Dec. 12, 2019. (AP Photo/Scott Heppell)
Rangers' manager Steven Gerrard stands prior to the start of the Europa League group G soccer match between Rangers and Young Boys at the Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Thursday, Dec. 12, 2019. (AP Photo/Scott Heppell) AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Ο Πίτερ Κράουτς ρώτησε τον Στίβεν Τζέραρντ για το ποια εκ των Γιουνάιτεντ ή Έβερτον μισεί περισσότερο, για να πάρει αφοπλιστική απάντηση από τον άλλοτε κάπτεν της Λίβερπουλ (VIDEO)

Στίβεν Τζέραρντ και Πίτερ Κράουτς είχαν πολύ καλή συνεργασία στο διάστημα που έπαιξαν μαζί στην Λίβερπουλ και φαίνεται πως αυτή την εξαιρετική χημεία μεταξύ τους, τη διατηρούν.

Αυτό μπορεί να το αντιληφθεί κανείς μέσα από μία συνέντευξη που έδωσε ο άλλοτε κάπτεν της Λίβερπουλ και νυν τεχνικός της Ρέιντζερς, με τον Κράουτς να παίζει το ρόλο του "ανακριτή" και να εισπράττει άκρως ενδιαφέρουσες απαντήσεις.

Στο ερώτημα "Μέσι η Ρονάλντο" για το ποιος εκ των δύο είναι καλύτερος, ο Τζέραρντ απάντησε αστραπιαία Μέσι δίχως δεύτερη κουβέντα, ενώ όταν ο Κράουτς του ζήτησε να διαλέξει ποια εκ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή Έβερτον απολάμβανε περισσότερο να νικάει όταν ήταν παίκτης των κόκκινων (είχε 10 νίκες κόντρα στην Γιουνάιτεντ και 16 απέναντι στην Έβερτον), βρέθηκε σε δύσκολη θέση.

"Είναι σαν να με ρωτάς, ποια Καρντάσιαν είναι αυτή", ήταν η πρώτη σπαρταριστή ατάκα που βγήκε από τα χείλη του Τζέραρντ, για να προσθέσει: "Είναι πολύ δύσκολο αυτό που μου ζητάς. Δεν μπορώ να το κάνω".

"Τότε να πούμε ότι τις μισείς και τις δύο;", ήταν η ερώτηση-ασίστ από τον Κράουτς για να εκμαιεύσει κάποια απάντηση του Τζέραρντ, που ήταν τελικά η εξής: "Ας το πούμε έτσι, τις μισώ και τις δύο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ