ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μοντέλο που κατηγορεί τον Νεϊμάρ για βιασμό έμεινε χωρίς δικηγόρο

Το μοντέλο που κατηγορεί τον Νεϊμάρ για βιασμό έμεινε χωρίς δικηγόρο

Χωρίς δικηγόρο έμεινε η γυναίκα που κατηγορεί τον Νεϊμάρ για βιασμό, με τον νομικό εκπρόσωπό της να αποσύρεται από την υπόθεση όταν τον έδειξε ως υπεύθυνο για κλοπή επίμαχου video.

Το εξωαγωνιστικό σίριαλ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νεϊμάρ και στο οποίο παίρνει μέρος η Najila Trindade όχι μόνο συνεχίζεται αλλά προσθέτει ολοένα και πιο απρόβλεπτα επεισόδια.

Στο τελευταίο μάλιστα, η Βραζιλιάνα μοντέλο που κατηγορεί τον σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν για βιασμο έμεινε ξανά χωρίς δικηγόρο, με τον Ντανίλο Γκαρσία ντε Αντράντε να αποσύρεται από την υπόθεση, όπως είχαν κάνει λίγες ημέρες νωρίτερα οι συναδέλφοί του, Ζοζέ Ένγκαρντ Μπουένο και Γιασμίν Πορτέλα Αμπντάλα.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η αιτία που πήρε αυτή την απόφαση, με τον δικηγόρο να ισχυρίζεται πως επέλεξε αυτή τη λύση μετά από την εξαφάνιση ενός τάμπλετ που, σύμφωνα με το μοντέλο, περιείχε το video με το βιασμό της.

"Η δεσποινίδα Najila με κατηγορεί πως σχεδίασα αυτή την κλοπή, υποστηρίζοντας πως το σήμα εύρεσης και θέσης της συσκευής έδειχνε την παρουσία του τάμπλετ στο γραφείο μου", υποστήριξε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος.

Photo Credits:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ