ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μοντέλο που κατηγορεί τον Νεϊμάρ λέει πως εκλάπη το video του βιασμού

Brazilian soccer player Neymar speaks to journalists as he leaves a police station where he spoke to police in Rio de Janeiro, Brazil, Thursday, June 6, 2019. Rio de Janeiro police said Thursday that soccer star Neymar was expected to testify in the investigation linked to a woman's rape allegation against him. (AP Photo/Leo Correa)
Brazilian soccer player Neymar speaks to journalists as he leaves a police station where he spoke to police in Rio de Janeiro, Brazil, Thursday, June 6, 2019. Rio de Janeiro police said Thursday that soccer star Neymar was expected to testify in the investigation linked to a woman's rape allegation against him. (AP Photo/Leo Correa) AP PHOTO/LEO CORREA

Την ώρα που ο Νεϊμαρ βρίσκεται αντιμετώπος με τη δικαιοσύνη, η γυναίκα που τον κατηγορεί κατήγγειλε πως εκλάπη από το σπίτι της το τάμπλετ που περιείχε το video του βιασμού.

Ο τραυματισμός που υπέστη κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα με το Καταρ του στέρησε τη δυνατότητα συμμετοχης στο Copa America και σαν μην έφτανε αυτό, ο Νεϊμάρ καλείται σε μία δύσκολη αγωνιστικά περίοδο για εκείνον να ξεμπλέξει και με τα... εξωαγωνιστικά.

Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα φαίνεται πως βρίσκεται μέσα σε μία μεγάλη δίνη που απειλει να τον βλάψει σε μέγιστο βαθμό, με 26χρονο μοντέλο από την Βραζιλία να έχει καταθέσει μήνυση εις βαρος του κατηγορώντας τον για επίθεση και βιασμό.

Η ίδια ισχυριζόταν πως εχει σχετικό υλικό για να αποδείξει τις κατηγορίες της, μόνο που αυτό δεν είναι πλέον στα χέρια της!

Models Cara Delevingne, from left, Bruna Marquezine, soccer players Neymar and Dani Alves attend the Off White Spring/Summer 2019 ready to wear fashion collection presented in Paris, Thursday, Sept. 27, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
Models Cara Delevingne, from left, Bruna Marquezine, soccer players Neymar and Dani Alves attend the Off White Spring/Summer 2019 ready to wear fashion collection presented in Paris, Thursday, Sept. 27, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Σύμφωνα με δήλωσή της, ενώ βρισκόταν την περασμένη Δευτέρα σε αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει, εκλάπη από το διαμέρισμά της το τάμπλετ που περιείχε το επίμαχο video από το δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο βρέθηκε μαζί με τον φορ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Najila Trindad δεν κατήγγειλε άμεσα την κλοπή στις αρχές, ενώ υποστήριξε ότι πέρα από το τάμπλετ μέσω του οποίου θα μπορούσαν να αποδωθούν κατηγορίες στον Νεϊμάρ, εκλάπη από το σπίτι της ενα ρολόι και χρήματα.

"Το video θα ήταν στοιχείο-κλειδί για να αποδεχτεί πως βιάστηκε η πελάτισσά μου", τόνισε ο δικηγόρος της, Ντανίλο Γκαρσία ντε Αντράντε, με την αστυνομία από την πλευρά της να χτενίζει το μέρος ψάχνοντας ίχνη, αλλά να βρίσκει μόνο δαχτυλικά αποτυπώματα από το μοντέλο και την οικιακή της βοηθό.

Ένα κομμάτι του video με τον καυγά του Νεϊμάρ με το μοντέλο σε δωμάτιο ξενοδοχείου:

Photo Credits: AP Photo/Leo Correa, AP Photo/Thibault Camus

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ