ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το περιβραχιόνιο της Βραζιλίας στον Νεϊμάρ

Brazil's Neymar runs during the quarterfinal match between Brazil and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the Kazan Arena, in Kazan, Russia, Friday, July 6, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Brazil's Neymar runs during the quarterfinal match between Brazil and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the Kazan Arena, in Kazan, Russia, Friday, July 6, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Μαρσέλο παραδίδει τη σκυτάλη του αρχηγού στον Νεϊμάρ, με τον σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν να παίρνει το... χρίσμα στην φιλική αναμέτρηση κόντρα στις ΗΠΑ ξημερώματα Σαββάτου (02:30, 8/9).

Τελετή... παράδοσης - παραλαβής στην εθνική Βραζιλίας, με τον Μαρσέλο να αποχωρίζεται το περιβραχιόνιο του αρχηγού, το οποίο πηγαίνει στο μπράτσο του Νεϊμάρ.

Η Βραζιλία θέλει ν' αφήσει πίσω της την οδύνη του πρόωρου αποκλεισμού στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας και να ξορκίσει τους ποδοσφαιρικούς δαίμονες, με το φιλικό παιχνίδι εναντίον των ΗΠΑ τα ξημερώματα του Σαββάτου (02:30, 8/9) στο New Jersey να προσφέρεται για την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων.

Ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας Τίτε αποφάσισε να (παρα)δώσει το περιβραχιόνιο του captain στον 26χρονο "μάγο" των Παριζιάνων, ο οποίος είχε απαρνηθεί τον ρόλο του leader πριν από τέσσερα χρόνια, στο Μουντιάλ που διεξήχθη στη “χώρα του καφέ”.

Πλέον, πιο ώριμος από ποτέ ο Νεϊμάρ αναλαμβάνει την ευθύνη να επαναφέρει τη "σελεσάο" στον δρόμο των επιτυχιών, αρχής γενομένης από το φιλικό τεστ επί αμερικανικού εδάφους με αντίπαλο την "αστερόεσσα" στο "MetLife".

Να σημειωθεί ότι ο 57χρονος τεχνικός καθοδηγητής είχε προχωρήσει σε rotation αρχηγών στα ρωσικά γήπεδα, προκειομένου να μην υπάρχει γκρίνια στα βραζιλιάνικα αποδυτήρια.

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ